ben kimseye akıl vermem hele dini propaganda asla yapmam. herkesin aklı benden üstündür. eger benden üstün oldugunu düşünmeseydim, buralarda yazılanları okumazdım. bunu sana muhalefet için yazmadıgını bilesin. Senin yazdıkların da benim için makbuldür, seni de okuyorum.
Üniversite ögrencilik yıllarımda çanakkale şehir liman restaurantta çalışıyordum. Patron 5 vakit namaz kılıyor, gece lokantayı kapatmadan da bir duble rakı içip öyle kapatıyordu. Birgün dayanamayıp sordum. Şener abi, bu namaz ile rakı birbirine uymuyor, birini bıraksan daha iyi olur dedim, Adam,
Oglum, ben ne namazı senin için kılıyorum, ne de rakıyı senin için içiyorum. her ikisini de kendim için yapıyorum. sana ne, bak işine dedi.
Bu cümle bana ders oldu. Kim ne yapıyorsa kendi için yapıyor
Yer İmleri