bu yapi kredi yatirim daha 7 Mayıs 2020 tarihinde 32.40 hedef fiyat verip 12 ve 13 mayis tarihlerinde 1.2 milyon lotu tahtaya gömen araci kurum degilmi !??? sonra ki gunlerde de gömmelere doyamadı !!!
şimdi ne olmus ! 25 gunde şirkette yangin falan mi çıkmis da 32.40'dan 23.80 hisse fiyatina dusmusler !!!
bu yapi kredi yatirimda bu analizi yapan analiste buradan sesleniyorum okur yada okumaz ama bilesinki "ahlaksizsin" senin orada hala nasil calismana izin veriyorlar !!!
ben senin yoneticin olsam seni cagiririm ve hemen is akdini feshederim. ama hepsi ayni hikaye olduklari icin ! ama spk bunlara vermis yetkiyi bir kere bile denetlemiyor ? boyle yatirim tavsiyesi mi olur demiyor , 25 gunde ne degisti !!!
neyse ???
Yer İmleri