Sayfa 239/579 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Oooo. Asil haberimizi Trump verdi.

Antifa'yi terorist organizasyon ilan etmis. Antifa bu olaylari organize edenler. Simdi gorelim.
    FED’in doları sadece varlık alımında ve bazı ülkelere swap hatlarında kullanıldı, bu halka 1-2 bin dolar para dağıtımı yetmedi. Trump geri toplanmayacak parayı sehven tüketim diye vermedi. Adamlar 2-3 bin dolar ay tüketirken şimdi 40 milyon işsiz geri nasıl sisteme girecek. Bu olay hafta içi iki güne netleşir. Trump karşı yapılan bir hamle gibi, dowun yükselmesi işsiz 40 milyonu mutlu etmeye yetmiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by cüneytt Yazıyı Oku
    krizlerde almış olduğun risk önemlidir. çift taraflıdır.... doğru yerde olman çok ama çok daha önemlidir. ya batarsın ya çıkarsın, stabil kalmazsın. bunun gibi yani.

yukardaki örnekte dolar borçlu değilde.... dolarda olsaydım gibi... tabi ya.
    Enigmanın getirdiği grafikte yabancı gidişi var, o sırada doları sabit tutmak İçin merkez bankası dolar sattı. Bu bence alınmayacak kadar büyük bir risk. Pandemi ise sanırım bu durumu sıvadı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Sayın Kızıldağ; Yazılarınızı seviyeli,bilgi içerikli ve mantıklı buluyor ve severek okuyorum.. Geçmiş yıllarda T. Telekom -Hariri Ailesi -Bankalar ,Borc-Alacak , Kavgalarında hisse fiyatları bedava denilecek noktalara (4.lira civarı) inmişti.. Çoğu kişi belkide, Telekoma battı gözüyle baktı ve hisse almaktan korktu.. Şimdi işe durum tam tersi oldu.(8.lira civarı).
    Buradan şu sonuca varıyorum; Sürekliliği (Telekom, otomotiv, çimento, demirçelik, gibi) olan bir şirketi eğer zarar ediyor, batıyor, gidiyor gibi kötüleme,karalama yapılıyorsa korkmadan hisselerini almak gerekir...Ya da tam tersi;Bir şirket sürekli pohpohlaniyorsa oradan kaçmak gerekir....Korona hikayesinin ilk ve yoğun olduğu dönemlerde Borsa İstanbul 60.Bin seviyesine inecek yaygarası yapıldı.. Şimdi 105.bin..Ve Sonuc ortada...

4. https://twitter.com/tokcem/status/12...647737856?s=19

Bunlar eşkiya

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Sayın Kızıldağ; Yazılarınızı seviyeli,bilgi içerikli ve mantıklı buluyor ve severek okuyorum.. Geçmiş yıllarda T. Telekom -Hariri Ailesi -Bankalar ,Borc-Alacak , Kavgalarında hisse fiyatları bedava denilecek noktalara (4.lira civarı) inmişti.. Çoğu kişi belkide, Telekoma battı gözüyle baktı ve hisse almaktan korktu.. Şimdi işe durum tam tersi oldu.(8.lira civarı).
    Buradan şu sonuca varıyorum; Sürekliliği (Telekom, otomotiv, çimento, demirçelik, gibi) olan bir şirketi eğer zarar ediyor, batıyor, gidiyor gibi kötüleme,karalama yapılıyorsa korkmadan hisselerini almak gerekir...Ya da tam tersi;Bir şirket sürekli pohpohlaniyorsa oradan kaçmak gerekir....Korona hikayesinin ilk ve yoğun olduğu dönemlerde Borsa İstanbul 60.Bin seviyesine inecek yaygarası yapıldı.. Şimdi 105.bin..Ve Sonuc ortada...
    Tansu çiller 40 milyar dolara satmadı, sanırım 4 milyar dolara git Telekom, ama haririnin gitmesi iyi oldu, ben bile türkceli kapatarak geri döndüm, hizmet ucuz ve kaliteli. Evet köklü şirketler değerini gizliyor. Gübre fabrikaları 4-5 katına 1 yılda ulaştı, TL bilançolar makine arsa arazi varlığı olanları değerinin altında fiyatlıyor. İşin sırrı ise katma değer üretmek. Gübre gibi bir şirket 2 dönemde tüm zararı kapacak güce sahip.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Sanırım on yıl kadar önce Kardemir Zarar ediyor, batıyor, kapatılması gerekiyor,satilmali gibi tartışmalar yaşandı.O dönemlerde Kardemir D. 60..Kurus,A-B ise 1.Lira civarında idi..Ben o zamanlar D Hissenin alış-satis işlemi zor diye B ye yönelmiş ve ona takılıyordum... Sonraki yıllarda Kardemirin özelleştirmesi , yönetim değişikliği, bedelsiz hisse verilmesi gibi süreçler yaşandı....O kuruşlu Fiyatlar döneminde , elindeki hacimurat arabayı satıp,Kardemir hissesi alan bir kişi, (bedelsiz dahil ) şu an milyonerdir sanırım....:-)))
    Benzeri hikaye yi THY 2.80.TL Fiyatlardan işlem gördüğü (sanırım 2007 yıllarda bölünme öncesi.) Dönem ve şimdi gelinen noktaya da uyarlanabilir....
    Geçen zaman sonunda ,Bugün ne Kardemir battı,Ne THY battı..Ne de Hissedarları battı...

7. bu ülkedeki özelletirmelere girilirse TTKOM ve Kardemir yürek yakıcıdır.... ttkom vergi şampiyonluğunu kaptırmıyor para basıyordu...hariri borçla peşin ödemeden faydalandı...
    kardemirlerde çiller tarafından göstermelik (Bizden gitsin de ne olursa olsun) 1 liraya verildi. tabi yolu bulanlar buldu..o ayrı.

Alıntı Originally Posted by ruzgar50 Yazıyı Oku
    https://twitter.com/tokcem/status/12...647737856?s=19

Bunlar eşkiya

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Antifa'nin terorist grup ilan edilmesiyle bunlar federal seviyeye gecti. Hepsinin koku kazinacaktir kisa zamanda.

Sayfa 239/579 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •