Originally Posted by
Serdar yildiz
İnvestingde nerden baksan yaklaşık iki gündür izliyorum değişik nikle 300 kişi saydım yazan mağdur yani bunlar, burda olup orda yazan varsa burada en az 50 kişi var, birde kuşlu sitede nerden baksan 300 kişi yazdı farklı nikle buna birde 200 kişi hiç yazmayan varsa eklersek artı ekside fark bırakırsak nerden baksan 600 ile 1000 kişi var mağdur sayısı. Ortalama 750 desek adam başı ortalama 20 bin lot almış olsalar 15 milyon lot eder. Bunların ky ya sattığı lot ancak 15 ile 20 milyon civarıdır. Tahminen, diğer 30 milyon lot kim aldı acaba , hepsini ky alsa ortalama 30 bin enfazla alır yüksek 55 bin olsa en azida 5 bin lot olsa yine 30 bin eder ortalama. Ben bu alanlar içinde 70 , 80 ,90 bin de alan vardır belki ama azdır diye düşünüyorum, bunun yanında 1000 lot ile 15 bin lot arasında alan ky daha cokdur diye düşünüyorum, o yüzden ortalama 20 bin ile 30 bin düşünürsek diye hesap ettim. Yani sonuç olarak bu elli milyo lotun 20 milyonu ky da ise 30 milyonu birilerine mi satıldı yoksa kuluçka hesaplarda onlarda Bu adam bu ceza gelmeseydi acaba satışa devam edip bitirecek miydi.yaniliyor olabilirim, sizler ne düşünüyorsunuz acaba
Yer İmleri