Sayfa 447/831 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547 ... SonSon
Arama sonucu : 6645 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

1. SPK da ki sahtekarlar bu kararı pazartesi sabah alsanız olmazmıydı ? Sizde bu işin içindesiniz net

2. Madem satış yapanlara ceza yok tahtayı neden kapattınız belki iki gün içinde hissesini satıp başka kağıt alacaklar vardı tabi suç biz de ver bize cezayı aferim

3.  Alıntı Originally Posted by Kobelko Yazıyı Oku
    SPK da ki sahtekarlar bu kararı pazartesi sabah alsanız olmazmıydı ? Sizde bu işin içindesiniz net
    tabiki spk canak tutuyor 8 tapandir nerdeydin alan almis satan satmis goz yuman spk bu degismez

4.  Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
    Benim düşüncem tecrübem ceza olarak iki gün kapatma uzaya bilir.ayrica yine internet yasağı burut yasak zaten açığa satış bunun yanında vermeleri büyük önem arz eden bu manipülasyon işlemleri yapanları tespit edip hisselerini dondurma belli bir süre ve kendilerine işlem yasağı.dolayisi ile bunlar tespit edilip kapta yayınlanınca da bizlere mahkeme ye verip hakkımızı orda arama yolu açılir. Zaten şunu diyeyim SPK usulsüz hukuksuz bir durum tespit ederse biz ancak hakkımızı kanun önünde mahkemeler de alabiliriz ,diğer türlü spk biz sizin zararinizi
    Ondan alıp size veriyorum demez, bizim yapmamız gereken SPK kap hsberini takip edip ondan sonrada onların tespitine göre varsa hukuksuz kanunsuz ve haksız manipülasyon bundan dolayı SPK kap hsberini delil gosterip mahkemeye vermek. Şahsen ben yapacağım, tüm bilgi ve belgeleri eski kap haberleri dahil topladım.yarin ola hayrola, benim maliyet olurda çıkışa geçerse 12 lere gelirse vazgeçer im ancak gelmezse on gün bakarım hareketine mahkemeye vereceğim.
    İnternet yasağı yok, ve msnipilasyon yapanlara ceza yok, ben cuma gunki SPK bülteninde birşeyler daha çıkacağını düşünüyorum veya haftaya inceleme devam ederse. Bu soygun böyle kalmaz.en azından okulluya ceza gelmeli daha bitti sayılmaz bülten yayınlanınca cuma belli olur

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
    Perşembe günü bültene bakmak gerekli okullu ailesinin elindeki bütün hisselere 6 ay satış yasağı gelecektir!!!! Buna eminim
     Alıntı Originally Posted by ay_yıldız Yazıyı Oku
    Bunlar beklediğimizden de fos çıktı. Satış yapan kişilere işlem yasağı bile gelmemiş. Ben böyle saçma sapan karar görmedim... Sanki adam 1 milyon lotla tahtada işlem döndürmüş gibi sadece brüt takas cezası vermişler. Adam 50 milyon lotu tak tak satış girmiş verilen cezaya bak... Cidden bu yatırımcıya yazık.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
    İnternet yasağı yok, ve msnipilasyon yapanlara ceza yok, ben cuma gunki SPK bülteninde birşeyler daha çıkacağını düşünüyorum veya haftaya inceleme devam ederse. Bu soygun böyle kalmaz.en azından okulluya ceza gelmeli daha bitti sayılmaz bülten yayınlanınca cuma belli olur
    En fazla idari para cezası verir, işlem yasağı getirir.

bunun da tahtada mağdur edilen sizlere bir faydası olmaz.

7.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    En fazla idari para cezası verir, işlem yasağı getirir.

bunun da tahtada mağdur edilen sizlere bir faydası olmaz.
    SPK okullulara ceza vermez ise yani lotlarina satış yasağı bilki SPK bunu kendide suçlu bu soygunda onun için ,nedenmi suçlu.

SPK bütün bu olanlar 15 mayısta başlayıp 29 Mayıs saat 18:00 e kadar devam ettiği halde hergun bu günler arasında yüzde on taban fiyata düştüğü halde ayrıca bu tabandaki hergun 10 milyon ile 80 milyon lot hacim oluştuğu , hakim ortsklarin hisselerini bu iki tarih arasında sürekli msnipilasyon yaparak yatırımcıya yükselecek hissi vererek sattığı halde müdahalede bulunmadığı için suçlu, bundan dolayı vermez bu hukuken açık net iken.

8. Aman diyim internet yasağı istenir mi ya kağıt paraşütsüz düşer

Sayfa 447/831 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •