Önder tavukcu ýle alakalý bir spk haberý vardý onu bulamadým, kýsaca sunu dýyeyým, ellerýnde ne kadar hisse kaldýgýný merak edýyorum ve spknýn bunu acýklayacagý bultený beklemek lazým. 1 ay onceydý galýba dardenal hýsse sý topluyordu devada su kadar kagýt var dýye spk acýklamýstý. 6 ay yasaklanmýstý hýsseler.
bu 3 arkadas cum a gunuku ýslemlerý kendý arasýnda pasladý ýse (80 mýlyon lotu ellerýnde 60 m hýsse varsa mukemmel!) ve spk kýtledý ýse çok güzel seyler olabýlýr. yok ellerýdne 3- 5 m lot hýsse varsa ölümüne mokoko
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
size örnekler verecem Boþ yorum yapanlara cevap vermeyecegim
08.05 2020 tarýhlý kap haberinde önder tavukcuoglu (twýter derýn hýsse) ve ekibi deva grubunda operasyon yaptý spk takýbý ile bu arkadaslarýn serve, dardenel ve deva grubunda yuklu mal alýp twýter uzerýnden ky mal kýtledýklerý tesbýt edýldý
bu spk bultený týklayýp okuyabýlýrsýnýz
https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=30 ardýndan listedeki sahýslarýn portfoylerý acýklandý KISITLANMIS HÝSSELERÝ
yasasý Kurulu'nun VII-128.1 sayýlý "Pay Tebliði"'nin 15'nci maddesi gereðince, pay senetleri Borsada iþlem gören ortaklýklarýn Kurul kaydýnda olan ancak Borsada iþlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satýþa konu edilebilmesi amacýyla Merkezi Kayýt Kuruluþu'na yapýlan baþvurulara ait bilgiler aþaðýda yer almaktadýr.
Borsa Kodu
Sýra No
Satýþa Konu Pay Ünvaný
Grubu
Yatýrýmcýnýn Adý-Soyadý Ünvaný
Nominal Tutar (TL)*
Tsp Ýþlemi **
Satýþ Kýsýtý **
DARDL
1
DARDANEL ÖNENTAÞ GIDA SANAYÝ A.Þ.
E
ALÝ SIRLI
40.000,000
ISKUR
2
TÜRKÝYE ÝÞ BANKASI A.Þ. KURUCU
E
ALÝ SIRLI
2,000
SERVE
3
SERVE FÝLM PRODÜKSÝYON EÐLENCE A.Þ.
E
ALÝ SIRLI
150.000,000
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarýnda binlik ayracý olarak nokta (.), küsürat ayracý olarak ise virgül (,) kullanýlmaktadýr.
(**) Ýlgili veriler üye bildirimi doðrultusunda yayýnlanmaktadýr. Borsa tarafýndan satýþ iþleminin Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemi olarak (TAS) yapýlacaðý duyurulduktan sonra TAS iþlem tarihinde paylar borsada iþlem gören tipe dönüþtürülecek olup, aksi taktirde
Namýk Kemal
Onder tavukcuogluna 1m para cezasý kesýldý. Yukardaki bilgiler spk bultenýnden 4 gun sonra dustu 13.05 2020 tarihinde düþtü. Yarýn kimse pakikle hareket etmesin diye tavsiye ederim...
Namýk Kemal
hALKA ACIKLIKI ORANIMIZ %20.55 YANÝ PÝYASAYA %5 MAL (YAKLASIK 12MÝLYON LOT)SÜRÜLMÜÞ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Namýk Kemal
Yýllarýn tecrübesi ile yazmýþtým bunlarý, mutlaka ceza almalarý gerekiyordu. Nitekim oldu, ancak okullu lar Perþembe ve cuma günü kuluçka yandaþ hesap açtýlar ve lotlarin en az 30 ile 40 milyonu nu o hesaplara aktardýlar, sanmsyinki ellerinde lot yok. Þimdi ahmedin Mehmet'in hesabýndaki kendi kuluçka hesaplardan al sat yapacaklar, bugün dedim bu ky nin alacaðý lot deðil 50 milyon. Bunun en fazla 10 milyonu ky dadir geri kalaný kuluckada kendilerinde. Þimdi bizlere mahkeme yolu açýldý, hem bu okullulari Ergenç ve Solakoðlu bu mahkemeye verebiliriz, hemde SPK yi da ayrýca verebiliriz. Onuda yukarda ne gerekçe bile verebiliriz yazdým. Ben vereceðim isteyen varss tekrar diyirum birlikte hareket edebiliriz.
Ýnternetten alým satým yasak deðil dimi. Öyle anladým spk bülteninde
yatýrým tavsiyesi deðildir sadece tahmin.
tebrik ediyorum,6-7 sayfa geri doðru okudum yukardaki yazýnýzdan baþka doðru birþey yok. ne kadar yeni borsacý ne kadar acemi kanun bilmez varsa hepsi tukaþa toplanmýþ gibi. ne yapacaktý SPK asacakmýydý adamlarý? kanuna göre hareket etmek zorunda. neymiþ,ptesi niye yapmamýþ, hapse atsaymýþ,geri toplatsaymýþ vsvsvsvsvs... sanki bist de baþka hisse yok,diðer hisselerde herþey güllük gülüstanlýkda bütün spk tukaþla uðraþacak. iþlem gören her lot ayrý ayrý inceleniyor,kolaymý sanýyorsunuz bu iþleri? beyler silkelenin ve kendinize gelin. tavan kilitleyip giderken çok güzeldi,ederinin misli misli üzerine çýktýðýnda mavi kuþtaki pompalara uyup hissenin 50 lere gideceðini söyleyenlere inanýldý. bir ara yeni RTALB geliyor naralarý atýldýðýný hatýrlýyorum. gerçi biraz yukarý gitse tavan olmasýný , tavan olsa 20 olmasýný beklersiniz. çünkü buradakilerin çoðu yeni yetme borsacý,yazdýklarýndan belli. olan olmuþ artýk, umarým yarýn toparlarda satýþ fýrsatý bulursunuz.
Yer Ýmleri