“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Uçuşlar serbest , otobüsler serbest , trenler serbest yanı seyahat kısıtlaması olmadığı bir ortamda sokağa çıkma yasağı kararı aynı ilk yasak kararının son anda alınıp herkesin üst üste olmasına sebep olunmasi kadar bana göre hatalıdır .. Hafta sonu tatile gidecek otele giriş yapacak insanlar var ne yapacak onlar ? Biletini almış şehir dışına gidecekler var ne olacak onlar ? Şimdi sosyal medyada onlar gidebilecek yazılmış yahu bu daha da karmaşa yaratır , adam uçakla yada otobüsle bir yere gitti oradan gideceği yere nasıl erişim sağlayacak ? Yada cumartesi sabah evinden havaalanına yada otogar’a nasıl ulaşım sağlayacak ? Bir de seyahat izin belgesi olayı da yok HES kodu almak yeterli , HES kodunu herkes alabilir , o zaman herkes arabasına atlasın HES kodum var diye şehir dışına yasak olmayan ile gitsinKafamda deli sorular
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Pazar günü hava güzel, ahali sahil kıyılarına, piknik alanlarına v.s. yığılırdı, bunu önlemeye çalışırken çarşafa doladılar, millet THY uçak bileti almış be!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Neyse bu işlere akıl ermez gidip tv izleyeyim biraz ..
Hay aksi, reha kaya 20 kilo unu normalleştik diye konu komşuya dağıtmamıştır inşallah.![]()
Yarın gene un firmaları, gıda firmaları uçar mı uçar.
İki üç gündür düşüyorlardı.![]()
Yer İmleri