Tşk.
Çok efendi birisiydi yaa.
Çok üzüldüm.
Tşk.
Çok efendi birisiydi yaa.
Çok üzüldüm.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Allah rahmet eylesin. Sevgili demokratı bir baska forumda 2013 lu yillardan baska bir nikle memsa topigindende bilirim. Şu anda o nikini animsayamadım.Sağlık sorunlarıda olabilir. Ama sanırım bu süreci etkileyen kalbini yoran hisselerin başında memsa gelmistir. Çok kalbini yormustur memsanin sahipleri. Onun ölümünden o kağıdı o hale getiren hırsızlarda sorumludur. Su anda toprağın altinda olan enverinde sevgili demokratın kalbini yoranlar grubunda olduguna eminim. Enverdende mucodanda faiktende obur tarafta hesabını sorar insallah
bir halt olacağı yok.
Peynirle ilgili bilgiler icin bilgi verenlere cokk tesekkur ederim.
Hadi tüm yasakları geçtimde 0-6 yaş arası çocuğu olanlar neden dışarı çıkamıyor. Bu çocuklar zaten tek başına çıkamaz dışarı..
Yer İmleri