Sayfa 548/1001 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,377 - 4,384 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Sn zenci42 kendi kanaatimce kesinlikle haklısınız, tam olarak tepe dip yakalanmasa bile yaptığınız (çok değerli) araştırmaları derinleştirerek, trendleri yakalayıp, doğru zamanda doğru fon tipinde olarak çok güzel paralar kazanılabilir. Geçirdiğimiz yıllar hisse fonlarında, altın fonlarında, borçlanma fonlarında bunu çok güzel gösterdi.
    Belki bilginiz vardır ama ben gene de belirtmek istedim aşağıdaki iki bağlantı ile araştırmalarınızı daha da kolaylaştırabilir fon trendlerini daha kolay yakalama anlamında çalışmalar yapabilirsiniz. Saygılarımla.

https://www.yatirimdirekt.com/fon/fon_hesap_makinesi

https://www.yatirimdirekt.com/fon/fon_karsilastirma
    Teşekkürler sevinen üstad.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Fonlar üzerinde teknik analiz yapmak isteyenler için bir sitede ben vereyim;

https://www.ataonline.com.tr/Fon/TCA

Tradingview altyapısı ile çalışıyor.(Sadece Ön tanımlı indikatörler kullanılabiliyor. )
    Teşekkürler sayın tradestop.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3. qinvest portföyle görüşüp tefaştaki bir çok kurumun fon alım satım saatlerinin 13.30 olduğu halde wqinvest fonlarının 12.30'a kadar alınıp satılabildiğini ve bu durumun yatırımcıları madur ettiğini söyledim. konuyla ilgili kendilerine mail atmamızı, ayrıca bu konuda ne kadar çok talep olursa konunun daha kısa sürede değerlendirilebileceğini belirttiler. şu an elimizde qinvest fonu olsun olmasın, konuyla ilgili olarak
    bilgi@qinvestportfoy.com
    adresine mail atarsak faydalı olacağını düşünüyorum dostlar. görüşmemde katılım hisse fonu sekmentinde sadece üç adet hisse fon olduğunu, qinvest portföyün uzmanlığında kurulabilecek bir katılım fonunun başarıda ilk sıraya yerleşebileceğini ve bu konunun da değerlendirilmesi gerektiğini belirttim. konunun zaman zaman gündeme geldiğini, ancak yeterli ilgi olamayabileceği endişesiyle ertelendiğini, bu konuda da kalıcı olması açısından mail yoluyla öneriler gelmesinin süreci hızlandıabileceğini belirttiler. bol kazançlar dileğiyle

4. Tcd dağılım raporu gelmiş .Bayagi bir degisiklik var hisselerde

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    qinvest portföyle görüşüp tefaştaki bir çok kurumun fon alım satım saatlerinin 13.30 olduğu halde wqinvest fonlarının 12.30'a kadar alınıp satılabildiğini ve bu durumun yatırımcıları madur ettiğini söyledim. konuyla ilgili kendilerine mail atmamızı, ayrıca bu konuda ne kadar çok talep olursa konunun daha kısa sürede değerlendirilebileceğini belirttiler. şu an elimizde qinvest fonu olsun olmasın, konuyla ilgili olarak
    bilgi@qinvestportfoy.com
    adresine mail atarsak faydalı olacağını düşünüyorum dostlar. görüşmemde katılım hisse fonu sekmentinde sadece üç adet hisse fon olduğunu, qinvest portföyün uzmanlığında kurulabilecek bir katılım fonunun başarıda ilk sıraya yerleşebileceğini ve bu konunun da değerlendirilmesi gerektiğini belirttim. konunun zaman zaman gündeme geldiğini, ancak yeterli ilgi olamayabileceği endişesiyle ertelendiğini, bu konuda da kalıcı olması açısından mail yoluyla öneriler gelmesinin süreci hızlandıabileceğini belirttiler. bol kazançlar dileğiyle
    EID fonum var ve benzer sıkıntıyı ben de yaşıyorum, atacağım mail ben de..
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    qinvest portföyle görüşüp tefaştaki bir çok kurumun fon alım satım saatlerinin 13.30 olduğu halde wqinvest fonlarının 12.30'a kadar alınıp satılabildiğini ve bu durumun yatırımcıları madur ettiğini söyledim. konuyla ilgili kendilerine mail atmamızı, ayrıca bu konuda ne kadar çok talep olursa konunun daha kısa sürede değerlendirilebileceğini belirttiler. şu an elimizde qinvest fonu olsun olmasın, konuyla ilgili olarak
    bilgi@qinvestportfoy.com
    Sn hayrani, gösterdiğiniz adrese katkı olarak bir mail de ben yolladım.

Benim Bes pörtföyümde de, Qinvest'in KEH hisse fonu var. KIS Döviz fonu'da pörtföyümde vardı, son zamanlarda getirileri diğer döviz fonlardan(Zpf vs) negatif ayrışınca değiştirdim.

7. Eurobond fonları aldım. DBH,TLE ve ARE

8.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Eurobond fonları aldım. DBH,TLE ve ARE
    hayırlı olsun, eurobond'un kendisini mi alayım fonunu mu karar veremedim, daha doğrusu eurobond işini tam anlayamadım alımı, satımı, kuponu, faizi nasıl oluyor ama fon olarak ben de düşünüyorum sepette bulundurmakta fayda var.

Sayfa 548/1001 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •