Sayfa 573/1001 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Ünlü portföy^e dikkat et. Zamanında iyi para kaybettim. Sub ve suc özel sektör tahvili bol. Bimeks , dünya göz yaz Google'a. Sonra fonun bir günde ki değer kayıplarına bak o tarihlerde.
     Alıntı Originally Posted by harunlu Yazıyı Oku
    burada fon hakkında çok şeyler öğrendim bilgisini paylaşan herkese tşk. bir şey kafamı kurcalıyor ünlü portföyün 3 farklı değişken fonu var. SUC kodlu fonu son 3 sene %75 getiri yapmış, SUB kodlu fonu İSE son 3 senede %8 gibi çok düşük bir oran yapmış. ikisininde alıp sattıkları aşağı yukarı aynı finansman bonosu özel sektör tahvili ağırlıklı. şahsen korkutuyor bu fark beni.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Hayrani dostum ben kimseye sunu alin bunu satin diye birseymi dedim?
    Üstüne basa basa dikkatli olunmasi gereken doneme giriyoruz dedim
    Burda dediklerimde yanlis birsey varsa neyin yanlis oldugunu soylermisin?
    Deseydimki arkadaslar hisse fonlarindan full cikin altina full girin yada ne bilim su hisseyi alin sunu satin o zaman gercekten insanlarin vebalini almis olurdum..
    Ben teknige gore ve teorilere gore uyarimi yaparim yatirimcilar istedikleri karari verirler..
    Borsa hemen + ya gecince sesler yükseliyor işte..
    sosyal medya böyle bişey
    Zaten burda max 15-20 gün daha yazarim ama sistemin degil yatirimcalarin kazanacagi bir düzen olmasini istiyorum ama anlayana işte...
    dipler tepe, tepeler dip olacak, yarından sonra ay tutulması olacak gibi ifadeler yanlış anlaşılabilir. iyi niyetinizden şüphe duymadığımı belirteyim. aslında uyarılarınız, gayet yerinde ama kullanılan ifadeler insanları paniğe sürükleyebilir. yerinizde olsam uyarımı şu şekilde yapardım: 110 üzerinde şu şu tekniklere göre ciddi dirençler oluşuyor. buralarda endeks zorlanabilir ve ortalama 105 binlere kadar bir düzeltme yaşanabilir. dikkatli olmakta fayda var. demek istediğim buydu. selamlar

Alıntı Originally Posted by sturk16 Yazıyı Oku
    Ünlü portföy^e dikkat et. Zamanında iyi para kaybettim. Sub ve suc özel sektör tahvili bol. Bimeks , dünya göz yaz Google'a. Sonra fonun bir günde ki değer kayıplarına bak o tarihlerde.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    tşk..düşündürücü ama bu olay

4.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Sn Hayrani kulaklarınızı çınlattım turkishbulls sat verdi. Al verdiğinden beri çok güzel kar bıraktı sağolsun.
    teknikten anlamayan bizler için turkishbulls, güzel bir referans noktası. duygusal olmadan buradan fikir edinmek lazım. ama bazan az da olsa yanıldığı oluyor. sat verdiğinin ertesi günü okkalı bir yükseliş oluveriyor mesela. hemen bakıyorum: bazan mum çubukları da yanılabilir, olur böyle, size bir özür borcumuz var falan diyor
    ama ne oursa olsun piyasanınnabzını yoklamak için bakmak lazım buraya

5.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Kendi cizimim degildir paylastigim resim ve hala trendin altindayiz

https://imgyukle.com/i/y7yzz6
    Üstat bu veri saatlik olabilir mi? yani gün içi trade edenler için. Uzun vade grafik bakarken günlük veya haftalık bakmak trendi anlamak açısından daha anlamlı olabilir. YTD

6.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Üstat bu veri saatlik olabilir mi? yani gün içi trade edenler için. Uzun vade grafik bakarken günlük veya haftalık bakmak trendi anlamak açısından daha anlamlı olabilir. YTD
    111 seviyeleri ana direnc
    109.250/108.200 (fibo) destek seviyeleri

7. Bist hakkinda artik yazmayacagim ..
    Dileyeni diledigi seviyeden alsin dileyen diledigi seviyeden hisse fonlarina girsin

8.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    günlük haftalık aylık, destek ve dirençlere aşağıdan bakabilirsiniz. ben çizim yapamadığımdan çok faydasını görüyorum.

https://borsapivot.com/

Sayfa 573/1001 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •