Sayfa 190/1001 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Benim anladığım gitme denmiyor, gitmeseniz iyi olur deniyor.
    Gitme hic sorun degildi zaten (gidilebilseydi tabii). Gidince, alinmadiginizda sorun oluyordu, cünkü gelis olanagi yoktu. Gelen alman vatandasina, ikameti olanlara her zaman giris acikti. Sadece 14 gün ev izolasyonuna girmeleri gerekiyordu (hala mevcut durum). Ayrica rezervasyon iptali gibi durumlarda, geri ödeme gibi durumlardaki yasal haklarinizda kisintilar mevcut (parani alamazsan kendi derdin diyor acikcasi).
    Asil sorun karantina (izolasyon) olayi her iki yönde.

Suçumu kabul ediyorum, bilhassa Hindistana ve biraz da Brezilyaya maşallah demiştim.

Emme Peru, Şili ve Meksikaya bir şey dememiştim, onlara ne oluyor yahu kaptırmış geliyorlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Gitme hic sorun degildi zaten (gidilebilseydi tabii). Gidince, alinmadiginizda sorun oluyordu, cünkü gelis olanagi yoktu. Gelen alman vatandasina, ikameti olanlara her zaman giris acikti. Sadece 14 gün ev izolasyonuna girmeleri gerekiyordu (hala mevcut durum). Ayrica rezervasyon iptali gibi durumlarda, geri ödeme gibi durumlardaki yasal haklarinizda kisintilar mevcut (parani alamazsan kendi derdin diyor acikcasi).
    Asil sorun karantina (izolasyon) olayi her iki yönde.
    arkadaş hollandaya gitti geçen hafta ne zaman dönebileceğini bilemiyor
    diğer arkadaş bugün canadadan Türkiyeye geldi ne zaman dönebileceğini bilmiyor.
    Türkiyeye gelenin akrantinasıd ahiklaye hollandanında arkadaş hollandada marketten aradı emcburen çıktım ama burada kimsenin umrunda değil ben sosyal sorumluluk gereği 1 haftadır çıkmıyorum yoksa kimse arayıp sormadığı gibi acayipte bi rahatlık avr burada diyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    arkadaş hollandaya gitti geçen hafta ne zaman dönebileceğini bilemiyor
    diğer arkadaş bugün canadadan Türkiyeye geldi ne zaman dönebileceğini bilmiyor.
    Türkiyeye gelenin akrantinasıd ahiklaye hollandanında arkadaş hollandada marketten aradı emcburen çıktım ama burada kimsenin umrunda değil ben sosyal sorumluluk gereği 1 haftadır çıkmıyorum yoksa kimse arayıp sormadığı gibi acayipte bi rahatlık avr burada diyor
    Burasi (GER) basindan beri rahatti. Öyle TR'deki ohal durumu olmadi hic. Yok 18 alti, yok 65 üstü cikma yasagi falan olmadi hic. Isteyen istedigi zaman disari cikabiliyordu. Sadece mesafe tutma zorunlulugu vardi, restoranlar kapaliydi, is yerleri (bazilari kapaliydi). Kafeler (firin, pastane gibi olanlar) mal satiyordu, ama oturma alanlarini kapamislardi (kahvenizi alip disarda ayakta iciyordunuz). Karantina'da da arkadasinizin anlattigi gibi sizin sorumluluguzda uyup uymadiginiz. Ama bir sey olur da sizden baskalarina virüs bulastigini kanitlarlarlarsa 50.000 EUR'a kadar cezasi var.

Maske zorunlulugu bile yoktu marketlerde. 26 Nisandan sonra kapali alanlarda (marketler de dahil) basladi.

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tam 3 market gezdim bir şey aramak için 15 müşteri görmedim toplamda, Bizanslıları biliyorumda bu Seatle vampiri gavur Izmır uşağının da kafası kalın çıktı yahu!
    Nüfus genel müdürlüğünden yaptığım sorgulamada; Secerem 1840 lara dayanıyor...Aslen Aydın ili Sarıgeçili aşireti Yörüklerindenim... Özbe Öz Türkmenem, (Yörüğüm). 1870 li yıllarda Mersin ili Mut ilçesine ordan da aşiretin bir kısmı Antalya ya..bir kısmı Mersine (Tarsus)..bir kısmı da (Biz) Adana ya yerleşmiş. Büyük Dedelerim (Babamın Dedesi) Çanakkale de Şehit oldu...Annemin dedesi de Yemen ellerinde kaybolmuş...

Özelden telefonunu atarsan daha ayrıntılı bilgi veririm... istersen ben atarım telefonumu sıkıntı neyse bakarız.

Ağzımdan çıkan söz ve d.şş.klarımdan başka da sermayem yoktur.

Anlaştık mı Dayı.

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Burasi (GER) basindan beri rahatti. Öyle TR'deki ohal durumu olmadi hic. Yok 18 alti, yok 65 üstü cikma yasagi falan olmadi hic. Isteyen istedigi zaman disari cikabiliyordu. Sadece mesafe tutma zorunlulugu vardi, restoranlar kapaliydi, is yerleri (bazilari kapaliydi). Kafeler (firin, pastane gibi olanlar) mal satiyordu, ama oturma alanlarini kapamislardi (kahvenizi alip disarda ayakta iciyordunuz). Karantina'da da arkadasinizin anlattigi gibi sizin sorumluluguzda uyup uymadiginiz. Ama bir sey olur da sizden baskalarina virüs bulastigini kanitlarlarlarsa 50.000 EUR'a kadar cezasi var.

Maske zorunlulugu bile yoktu marketlerde. 26 Nisandan sonra kapali alanlarda (marketler de dahil) basladi.
    Almanyanın çinle garip bir ilişkisi var. Tahminimce bu salgınla ilgili herkesten fazla bilgileri vardı.

Alıntı Originally Posted by cüneytt Yazıyı Oku
    Nüfus genel müdürlüğünden yaptığım sorgulamada; Secerem 1840 lara dayanıyor...Aslen Aydın ili Sarıgeçili aşireti Yörüklerindenim... Özbe Öz Türkmenem, (Yörüğüm). 1870 li yıllarda Mersin ili Mut ilçesine ordan da aşiretin bir kısmı Antalya ya..bir kısmı Mersine (Tarsus)..bir kısmı da (Biz) Adana ya yerleşmiş. Büyük Dedelerim (Babamın Dedesi) Çanakkale de Şehit oldu...Annemin dedesi de Yemen ellerinde kaybolmuş...

Özelden telefonunu atarsan daha ayrıntılı bilgi veririm... istersen ben atarım telefonumu sıkıntı neyse bakarız.

Ağzımdan çıkan söz ve d.şş.klarımdan başka da sermayem yoktur.

Anlaştık mı Dayı.
    Yazımda hakaret falan yok, hele ki soyunuza ait tek kelimem dahi yok, bunu nerdeden aklınıza getirdiniz anlamdım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yazımda hakaret falan yok, hele ki soyunuza ait tek kelimem dahi yok, bunu nerdeden aklınıza getirdiniz anlamdım.
    öyle diyorsan öyle olsun ağam. Eyvallah.

Sayfa 190/1001 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •