Sayfa 127/215 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177 ... SonSon
Arama sonucu : 1716 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: METUR - Blume Metal Kimya

1. seans sonu tavana kitler gibi..

2.  Alıntı Originally Posted by egecballh1 Yazıyı Oku
    bir sürü güzel hisse var arkadaşlar yaaa..ben bugün ihlas gyo ya geçtim...bu itlere daha fazla yem olmucam ..yatırım tavsiyesi değildir hoşçakalın....
    ben size daha nediyim arkadaşlar asla satın demiyorum dünkü yazım...paranızla onlara ikişer 3 er kademesine yem olmak demek günde 1 trilyonla oynasalar 20 -30 milyar bazen 50 bin günlük bu..yolunu buluyolar ...bunlar 1 yıldır böyle....çok üzülüyorum çimşit sen gyo cusun biliyosun bu işleri....

2.04 e kadar birikmiş lotlar var. Kendinin değilse çok rahat verir seans sonuna kadar.
     Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    seans sonu tavana kitler gibi..
    SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.08 e yaklaşık 40 bin verdiler. 40 binde satımda kaldı. Devamı yarına.

5.  Alıntı Originally Posted by magnefito Yazıyı Oku
    2.08 e yaklaşık 40 bin verdiler. 40 binde satımda kaldı. Devamı yarına.

dümen o işler kendine vermiştir ancak büyük oyunlar var bu kağıtta operasyon hazırlığı var gibi..

6.  Alıntı Originally Posted by egecballh1 Yazıyı Oku
    bir sürü güzel hisse var arkadaşlar yaaa..ben bugün ihlas gyo ya geçtim...bu itlere daha fazla yem olmucam ..yatırım tavsiyesi değildir hoşçakalın....
    ben size daha nediyim arkadaşlar asla satın demiyorum dünkü yazım...paranızla onlara ikişer 3 er kademesine yem olmak demek günde 1 trilyonla oynasalar 20 -30 milyar bazen 50 bin günlük bu..yolunu buluyolar ...bunlar 1 yıldır böyle....çok üzülüyorum çimşit sen gyo cusun biliyosun bu işleri....

7.  Alıntı Originally Posted by egecballh1 Yazıyı Oku
    bu ne ısrar aynı yazıyı iki kere paylaşmak sattıysan işine bak kardeşim herkezin aklı var

Yarın belli olur. Bence dünden satamadıklarını bugünle paçal yapıp verdi gibi.
     Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    dümen o işler kendine vermiştir ancak büyük oyunlar var bu kağıtta operasyon hazırlığı var gibi..

Sayfa 127/215 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •