Sayfa 495/746 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595 ... SonSon
Arama sonucu : 5962 madde; 3,953 - 3,960 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

  1. Gunaydın herkese bırı bızı aydınlatsa ıyı olur dusuncesındeyım bı spek gıdıyor spek asagı spek yukarı bu spek nerde takasta yuzde 50 olan cıtı ve deutsche nın ıcındemı yoksa dıger 3 temı yoksa arda kalan dıgerlerındemı at oynatıyor
    Son düzenleme : Ceko; 11-06-2020 saat: 09:43. Sebep: YANLIS

  2.  Alıntı Originally Posted by Ceko Yazıyı Oku
    Gunaydın herkese bırı bızı aydınlatsa ıyı olur dusuncesındeyım bı spek gıdıyor spek asagı spek yukarı bu spek nerde takasta yuzde 50 olan cıtı ve deutsche nın ıcındemı yoksa dıger 3 temı yoksa arda kalan dıgerlerındemı at oynatıyor
    Benim tahminim spek bu hissenin yillardir icinde. Teknik, canak comlek, araci kurum vs vs herseyin kurdu.

    Sirkete, sektore ve virus olayinin piyasalara tekrar negatif etki gostermeyecegine inananlarin sadece bosta duran nakitle orta ve uzun vade yatirim yapmayi dusunebilecegi hisselerden biri. Aksi takdirde hisseden uzak durulmali. Spek sabirsiz yatirimcilara ekmek yedirmiyor burada

    Asla YTD

  3. #3955

  4. Tahtacı İpek'e ile arasında 2 lira farka düşürdü . Bakalım yukarı sürülecek mi ? Makas çok önemli idi

  5. Credit 3 gündür tahtada alıcı, 5 haziranda 48,9 olan yabancı takas oranı bugün 49,5 e yükselmiş ( son 2 günlük takas hariç) yabancı oranı güzel sonuçlar doğuracak gibi görünüyor.
    Oyun yön değiştirdi sanki kozaa yı tut ipeke yi sat gibi bir görüntü var şuan inşaallah sonuçları iyi olur. Sonuçta burası borsa tam tutturdum derken elindeki boncukları alıverirler elinden.
    Yazdıklarım kesinlikle şahsi görüşümdür, yatırım tavsiyesi değildir.

  6.  Alıntı Originally Posted by Zgrzybk Yazıyı Oku
    Credit 3 gündür tahtada alıcı, 5 haziranda 48,9 olan yabancı takas oranı bugün 49,5 e yükselmiş ( son 2 günlük takas hariç) yabancı oranı güzel sonuçlar doğuracak gibi görünüyor.
    Oyun yön değiştirdi sanki kozaa yı tut ipeke yi sat gibi bir görüntü var şuan inşaallah sonuçları iyi olur. Sonuçta burası borsa tam tutturdum derken elindeki boncukları alıverirler elinden.
    Yazdıklarım kesinlikle şahsi görüşümdür, yatırım tavsiyesi değildir.
    Borsada kesinlik yoktur evet ama kozaalar genelde hep zirverilerini kırmıştır . Tahtacı belli bant aralığında sıkıştırıp patlamayı yapıyor .. 11.8 den satanlar sıraya girecek almak için bakın görün . Ben bu hisselerde kim umutsuzluk aşılıyorsa yanlış düşündüğünü sabırlı olmaları gerektiğini söylüyorum .

    Önceden yazdıklarımın arkasındayım . Günlükçü olunmasın , bu hisseler çift hanelere gelerek kabullarını kırdılar nerde dururlar belirsiz . Günlük dalgalanmalar ile uğraşırsanız eldekikeri kaybedersiniz . Bu sebeple dalgalanmaları yüksek tutuyor tahtacı . O yabancı oranının büyük çoğunluğu bıyıklı %100 Emin'im .

  7.  Alıntı Originally Posted by a.teke61 Yazıyı Oku
    Bilgi almak için yazıyorum tvf [türkıye varlık fonu]maden holdıng kurma kararı aldı bıze etkilermı acaba
    Bu konuda Varlık fonunun parasal büyüklüğünü, işlerini haberin ayrıntısında siz de okumuşsunuzdur ve görüyoruz ki bir planlama ile cari açığa sebep kıymetli madenlerin üretimi konusunda adımları büyütecek bir planlama ile bu karar alınmış görünüyor. Bu iş elbette gruba olumlu etki yapar gibi ancak bizim kozalar bu tip haberleri pek takmıyor günlük haftalık tepki vermiyoruz çoğu zaman ancak uzun vadede inşallah buradan pay alırız diye düşünüyorum kendi adıma. Bizim olay başta Yargıtay kararı olmak üzere, İngiltereden güzel bir haber, güzel yeni madenler, Söğütte belki de lehimizde bir anlaşma, düşünülüyorsa 3 şirketin daha dar bir çatıda toplanması vb haberlerle kopar ve bugün ki rakamları çok geride bırakacak denizlere yelken alırız diye ümitvarım. Bunlar benim sadece temennilerim olarak görülürse ve yatırım tavsiyesi olarak algılanmazsa bahtiyar olurum efenim. Selamlar

  8. İpeke ve kozal heyecan kozaa can

Sayfa 495/746 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •