Sayfa 16/45 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
Arama sonucu : 353 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Hisse_ trade

tek kağıt paylaşmak kan"da tilki dolaşmasına neden olabilir diye, iki kağıt daha paylaşayım istedim. ama hep söylediğim gibi bu benim düşüncelerim. önemli olan siz ne düşünüyorsunuz? mesele bu... ağzı olan konuşuyor, klavyesi olan yazıyor.. benimde gıcır, gıcır klavyem var yani

VAKFN_ bu kağıt yarın cevap verebilir

KOZAL_ yarın cevap veremeyebilir olsada, altındır yere düşmekle pul olmaz
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

amerikan piyasaları çökmüş müthiş satış var. bu bizede yansırmı diye düşündüğümde genellikle evet yansıyor ama bizim endeksin dünkü kapanışına bakıyorum tehlikeli bir durum görmüyorum. yoluna devam eden bir görüntü ile kapanmış. aklıma, aceba cambaza bak hesabı biz ağzımızı açarken alıp götürmesinler diye düşünüyorum değilim..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

VAKFN_ kafamda soru işareti bıraktığı için pas geçiyorum

4. vkgyo daha iyi gibi ne dersiniz?

Alıntı Originally Posted by nazelyon Yazıyı Oku
    vkgyo daha iyi gibi ne dersiniz?
    bilmiyorum hiç bakmadım. sayfada yazılı kağıtlarım var. mesela krdmb bana göre iyi durumda

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    amerikan piyasaları çökmüş müthiş satış var. bu bizede yansırmı diye düşündüğümde genellikle evet yansıyor ama bizim endeksin dünkü kapanışına bakıyorum tehlikeli bir durum görmüyorum. yoluna devam eden bir görüntü ile kapanmış. aklıma, aceba cambaza bak hesabı biz ağzımızı açarken alıp götürmesinler diye düşünüyorum değilim..
    hiç dikkat ediyomusunuz twıtırda peşinde binlerce on binlerce takipcisi olan bazı üstad!lar sadece endeks yazıp sonrada bildim diye kırışarak havalara girerler. endeksi bende bildim ama kağıdımız çakıldı ne olacak şimdi hep yazıyorum endeks mendeks boş işler ortama uyuyoruz işte.. insan kendi kağıdını takip etmeli

henüz erken ama akşam tabelaya mecburen KRDMB yine ekleyeceğiz. biraz çamur olmak lazım

çok sattılar daha ne olacağıda belli değil.. bu gün kapanışı görmek lazım.. sabahta açılışı tabiki

Sayfa 16/45 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •