şu an usa ile ilgim sıfır ... bizim borsayı cazip görüyorum... çok fazlda dağılmam ben tradingde ... sepete falan inanmam... 2 -3 tane fikrin olur spekülasyonda cazip gelen onları uygularsın.... sonra başka fikirler falan filan.... tepsideki dilim dilim baklava gibi bir sürü fikrin olmamalı iyi bir spekülatörsen... cazibe nerde fırsat nerde görüyosan haydin oraya ...
https://youtu.be/_Ein2Kj0FqI
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Arkadaşlar birşey söylemek istiyorum. Endeks düşer çıkar. Zaten bu hareketler olmasa kazanamayiz. Ama burada herkes birbirini suçluyor laf yapıştırıyor birbirine hadsizlik yapıyor. Lütfen sınırlarımızı bilelim.
Dün akşam Sn Bear Bull benim lotlarimi takibe almış. Görünce şok oldum. Sanki ben yalanciymisim da yakalamış gibi. Size hiç yakıştıramadım Sn Bear Bull. Doğrudur 8 login hepsi 12 .ay vade değil. 8.ay vadeden de aldım o panikle ona buna al emri verdim. Ama burda yazılarım düzenli olsun diye ha 12 .ay ha 8. Ay niyetine hepsine 12. Ay dedim.
Bu durum beni cidden üzdü. Ki ekstremi atacaktım Sn Bear Bull a.. malesef özel mesajı kapaliymis.
Güzel bir ortam olur sinerji olur diye burda yazıyordum ama buradaki amaca birbirine saldirmakmisbundan sonra pozisyonlarını yazmıyip sadece okuyacağım.
Gerçekten kırıldım. Burda herkesin birbirine saldirmasina..
Hepinize bol kazançlar..
.
128.850 ağustos vade short.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pala hiç zıtığını sağa sola kıvırma.
devil bat formasyonu yaptığına dair bildirimler aldık.
110 700 civarına denk geliyormuş.
Hadi canım bi zahmet. yorma bizi.![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri