Artan

8,25 10 18:10
15,10 9.98 18:10
175,20 9.98 18:10
11,14 9.97 18:10
263,50 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 18:10
174,90 -9.98 18:10
11.090,00 -9.98 18:10
41,94 -9.96 18:10
336,75 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.494.899.237,93 18:10
12.002.781.238,46 18:10
8.369.000.909,50 18:10
7.898.029.669,40 18:10
6.371.144.929,11 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop-XX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Abi arkadaşın çok zeki bi adammış. Ama inan bunlar istisnadır. Yüzde olarak çok düşük yüzdedeki insanlardır. Bu forumda bile bu örnekten ya çıkar ya çıkmaz.
    Burdakiler çabuk zengin olmak isteyenler,kumar oynuyorlar.
    Bende yapıyorum,ama benimki az pozla yaptığım sistemleri denemek için,para kazanmak için değil.
    Ben para çalışarak kazanılır diyorum, ve ayrıca indikatör ve sistem çalışıyorum

2.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Burdakiler çabuk zengin olmak isteyenler,kumar oynuyorlar.
    Bende yapıyorum,ama benimki az pozla yaptığım sistemleri denemek için,para kazanmak için değil.
    Ben para çalışarak kazanılır diyorum, ve ayrıca indikatör ve sistem çalışıyorum
    Kumar değil aslında güzel bi stratejiyle ve duygusuz bi yönetimle gerçekten zengin olunabilir.
    Ben genelde bis30 dışındaki bist 50 hisselerini spotta elimde tutuyorum. bist 30 dan viopta sadece gerçekten fırsat görürsem uzun vade almaya çalışıyorum. Yani ciddi bi yabancı ilgisi + fiyatta silkeleme hareketi + son olarak düşüşlerde tutunma yükselişlerde aşırı tepki gördüğüm anca uzun vade alıyorum.
    Ben bu coronada 2. dalga gelmezse ki bütün dünya önlem almaya çalışıyor ve bize özel extra bi olumsuzluk olmazsa 1,5 - 2 sene yükseliş trendinin süreceğini düşünüyorum. Şartlar değişirse pozisyonda kalmam tabi o ayrı.

Ü
    Kumar değil aslında güzel bi stratejiyle ve duygusuz bi yönetimle gerçekten zengin olunabilir.
    Ben genelde bis30 dışındaki bist 50 hisselerini spotta elimde tutuyorum. bist 30 dan viopta sadece gerçekten fırsat görürsem uzun vade almaya çalışıyorum. Yani ciddi bi yabancı ilgisi + fiyatta silkeleme hareketi + son olarak düşüşlerde tutunma yükselişlerde aşırı tepki gördüğüm anca uzun vade alıyorum.
    Ben bu coronada 2. dalga gelmezse ki bütün dünya önlem almaya çalışıyor ve bize özel extra bi olumsuzluk olmazsa 1,5 - 2 sene yükseliş trendinin süreceğini düşünüyorum. Şartlar değişirse pozisyonda kalmam tabi o ayrı.
    Hiç sanmıyorum,kazanılsa bile sürdürebilir olmaz.
    Parayı sürekli kazanan piyasa yapıcı sadece

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Ü
    Bence o şu dönem
    Kaybediyor
    Diskretusun mantık
    Fiktif sisirme
    Limon yok ama ödüyon

5.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Ü
    Kesinlikle katılıyorum. Ama arkadaşın da var güzel bir örnek almış 10000 dolarlık atmış kenara : )
    Uzun vade düşünen ve al sat yapmak yerine genel trendi takip eden inan çok iyi işler yapabilir.
    Ama uzun vadeyi kimse görmüyor bile
    12. ay vade hacimlere bakıyorum çok komik rakamlar.

Kesinlikle katılıyorum. Ama arkadaşın da var güzel bir örnek almış 10000 dolarlık atmış kenara : )
    Uzun vade düşünen ve al sat yapmak yerine genel trendi takip eden inan çok iyi işler yapabilir.
    Ama uzun vadeyi kimse görmüyor bile
    12. ay vade hacimlere bakıyorum çok komik rakamlar.
    Borsalarda trend zaten çok uzun vade hep yukarı.
    Bakın tarihsel grafiklere,sadece tahtası kapanmasın yeter

Aslında adamlar senetlerle piyasa yapıyorlar.
    Tahtaları oynatacak paraları var,şirketlerin yönetimine girecek kadar para basanlar ve spekülatörler var.
    Bunların viobta etkisiyle burada ky para kazanmaya çalışıyor,bu mümkün değil,kısmen ve şansa bağlı

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Aslında adamlar senetlerle piyasa yapıyorlar.
    Tahtaları oynatacak paraları var,şirketlerin yönetimine girecek kadar para basanlar ve spekülatörler var.
    Bunların viobta etkisiyle burada ky para kazanmaya çalışıyor,bu mümkün değil,kısmen ve şansa bağlı
    Koç gerçi sen benden tecrubelisinde bu düşmeme / hep artış olayi
    Ky filan olamaz. beklenti için olurmu o da bilinmez

Ya patronlar kendi paylarını alıyolarsa sürekli
    Bu durumda işte pahalidan alıp para kaybediyolar demek olmuyo mu şimdi bu yani?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •