Sayfa 220/1001 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. La fontane masalları kısa oluyor onlar gibi olabilir kitaplar önemli olan nitelik tabi
     Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    günde 5 kitap bitirse 100 bin kitap için 20.000 / 365 = 54,79 yıl ... adamın helada sifonu çekmeye vakti kalmaz...

2. Vakifbank yonetiminin tamami a.k. partisinden....
    Gorecez bakalim vizyonlarini misyonlarini....
    Yil sonunda bilmem kac milyar gorev zarari çıkmazsa.....ahan da suraya yaziyorum...
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bu da atanmış 3 yerden maaş alacakmış, memlekette milyonlarca işsiz var, bazıları da 3 yerde çalışıp maaş alıyor:

Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Bakan Yardımcısı güreşçi Hamza Yerlikaya�nın Vakıfbank yönetimine atanmasının ardından RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin de Halkbank Yönetim Kurulu üyeliğine atandı.

https://tele1.com.tr/rtuk-baskani-eb...alacak-175984/
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Bir insanın okuduğu tüm kitapların sayısını bilmesi çok zor bence . Hayatınız boyunca okuduğunuz tüm kitapların bizzat sahibi olup, muhafaza etmiş olmanız lazım. Çok zor .
    Bu yüzden insanlar oranlayıp tüme varan işlemlerle konuşuyorlar . O da asparagas oluyor.
    İçeriği, mesajı unutulmuş bir kitapla, hiç okunmamış bir kitap da aynı şeydir bence .

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    1.5 -2 saatte bir kitap okunuyor günde 12 -18 kitap yapar [emoji2][emoji2][emoji2]

Ben 1 dakikada 2 sayfa civarı okuyorum yaşlılıktan hep

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bakmakla görmenin arasındaki fark gibi , okumakla aydınlanmak da farklı. Gün olur asra bedel , sayfa olur kütüphaneye bedel .

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    uşak müstahdem mürebbiye bahçıvan işe alırken pasaport balkan ülkelerinden başlayıp batıya doğru gidecek... aşçı bolulu olabilir...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    günde 5 kitap bitirse 100 bin kitap için 20.000 / 365 = 54,79 yıl ... adamın helada sifonu çekmeye vakti kalmaz...
    Gençler,
    Kitap okumayın gözleriniz bozulur, dört göz olur, güzel kız tavlayamazsınız.
    Bir büyüğünüzün öğüdü.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    tembelligi herkes aynanin karsisina gecip sorgulamali. halil inalcik hoca 100 bin civari ilber hoca 50 bin civari kitap devirmis.
    ben aynayi en son karsima aldigimda
    ne cahil adamsin sen demistim kendime.
    Meşhur fıkradır yaşlı adam doktora gider, arkadaşlarım günde 3-5 posta atıyorlarmış, doktor sen de öyle söyle demiş.

100 bin kitap okumak için, günde 3 kitap bitirmek lâzım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

İlgisi yok kitapla bence .

Şahin göz yaptırırsınız ameliyatla olur biter en fazla

%25-30 daha fazla görüyorum uzağı zaten ne kadar azalır ki bu

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 220/1001 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız