syn. hayek havayolları grafikleride atsanız sanırım bbva grafiği ile örtüşür... uçaklar hangara çekildi sürekli zarar yazıyor ... thyo ve pgs neden acaba buralarda.... bu hisseler buralarda ise banka hisseleri neden yükselmeyecek..
syn. hayek havayolları grafikleride atsanız sanırım bbva grafiği ile örtüşür... uçaklar hangara çekildi sürekli zarar yazıyor ... thyo ve pgs neden acaba buralarda.... bu hisseler buralarda ise banka hisseleri neden yükselmeyecek..
Geleneksel, çok çıktı, gitmemesi lazım, tcmb rezervleri bitti, bbva grafiği, bankalar, thy. Bu çıkışa inanmıyoruz.
Günlük dozajımı aldım, gidiyorum. İyi akşamlar arkadaşlar.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Hatırlarsanız, maske takalım mı diye sorulduğunda, maske korumuyor, hiç gerek yok dediler.
İlk vaka açıklandığında dedik ki, iyi kötü takalım, maske takmak zorunlu olsun dedik. 100 kişiden 1 kişi takıyordu...
Sanki yayılmasına müsade ediyorlar gibi.
Yani şu benim gibi sıradan bir vatandaşın aklına geliyor, bu virüs ağız ve burun yoluyla bulaşıyor bu başından beri belli.
Ülkeyi kapatmıyorsan bile maskesiz çıkılmasına müsade etme.
Ki yine aynı hata yapılıyor. Maskesiz dolaşılmayacak. Dolaşana ceza.
Şimdide haldur haldur ilaç, aşı temin etmeye çalışıyorlar, ki bir an önce bitsin. Zannettikleri gibi kontrol altında tutamadılar...
biz kültürel bir millet değiliz.
bireysel sorumluluk almayız.
biz yasal milletiz.
devlet iradesine boyun eğeriz.
devlet buna göre önlem almalı.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri