Sayfa 227/1001 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Bunnar kitaplan kültürlen kafayı bozdular bugünleyin, gidip "Abazanlar grubu" deye topik açsam, Mustafa bey abi noluyoz yahu der!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ben kamera karsisinda rol yapanlari artik izleyemiyorum.

NHK Japan, Al-Cazire ve belgeseller, seyrettigim kanallar.

Bu tv kanallarini izledikce sunu farkediyorum, bizim haber kanallari, ulke icine pek haber filan vermiyor.
    Bizim kanalları bıraktım.
    Youtube'da sevdiğim bir iki kanal var.
    Yoksa televizyonculuk bitti.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3. Bugun New Castle, Ingiltere'de, gosteri yapan siyahlara, beyaz irkcilar saldirdi, tam bir meydan savasiydi, bunu yazan goruntuleyen bir haber gordunuz mu ?

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bunnar kitaplan kültürlen kafayı bozdular bugünleyin, gidip "Abazanlar grubu" deye topik açsam, Mustafa bey abi noluyoz yahu der!
    Bana çok eskiden bir grup yemeğinde yaşınız kaç bakermısınız diye sordu .

Sonra sizin soruyu sordu bir kadın çoğu erkek ve kadın davetliye anlayamadım siz anlatır mısınız

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bana çok eskiden bir grup yemeğinde yaşınız kaç bakermısınız diye sordu .

Sonra sizin soruyu sordu bir kadın çoğu erkek ve kadın davetliye anlayamadım siz anlatır mısınız

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    yazınızı tdk ya göre düzeltip tekrar yazar mısınız
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

6.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Bizim kanalları bıraktım.
    Youtube'da sevdiğim bir iki kanal var.
    Yoksa televizyonculuk bitti.
    ortak paydaşımız kitabın , https://www.hisse.net/topluluk/showt...59#post4521359 ,
    youtube' da uygulamalı görselleri de mevcut... gerçi ben sen master seviyesindeyiz de hani belki yeni başlayan arkadaşlara faydamız dokunur ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bugun New Castle, Ingiltere'de, gosteri yapan siyahlara, beyaz irkcilar saldirdi, tam bir meydan savasiydi, bunu yazan goruntuleyen bir haber gordunuz mu ?
    Bizim gündem çok kalabalık oraya gelemedik. Ama ingilterede olanlar bir garip, Tarihi, bugünün değer yargıları ile yargılayamazsın. Yargılamaya başlarsan varolan her şeyi red etmen gerekir. Buda saçma. O nedenle geçmişin hatalarına düşmeden geleceğe bakmak gerekiyor.

https://www.bbc.com/turkce/live/haberler-dunya-53033496

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Yok, bugünleyin herkes kültür pıtırcığı olmuş, kanlı canlı konulara bir türlü gelemedik.

Hep Mustafa beyin, kabahati bunlar!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 227/1001 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •