Sayfa 181/1001 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Viop-XX

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    virüs hala yayılıyor ama sanki ölüm sayısına bakarsak yapılan tedavi işe yarıyor gibi...hayatını kaybedenler muhtemelen özellikle akciğere bağlı kronik rahatsızlığı olanlar sanki...ya da başka ağır rahatsızlığı olanlar belki...salgın ilk başladığında bence tedavi konusunda çok bilinçli ve hazır değildik ne biz ne diğer ülkeler...ama sanki şimdi tedavi konusunda çokta kötü olmayan bir noktadayız...ama milletin bilinçsiz tutumu sayesinde virüs yayılmaya devam ediyor...hayırlısı bakalım...
    Bir noktada daha var. İyileşenlerde kalıcı hasar bırakıyor mu ?.
    Bu soruda en az iyileşme kadar önemli. Kalıcı hasar varsa korumacı önlemlerin artması. Hepimiz geçireceğiz zatencilerin biraz susması sonucunu doğurur.
    Eğer kalıcı hasar yoksa, abi zaten geçireceğizcilerin kısmen haklı olduğu ortaya çıkar.
    Sonuç salgın sabun gibi elimizden kaçırmadan kontrollü şekilde devam etmeye çalışacağız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,163
    Blog Entries
    1
    Pzts den itibaren bence vaka sayısı açıklanmasın.
    Gerek yok kanımca.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Dow weekend -%0.88
    Gelsin W.

4. DOW weekend nedir . geçiniz.
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

5.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Dow weekend -%0.88
    Gelsin W.
    Abey bunun hacim bilgisi var mıdır? Kac paralık işlem geçmiş. Uc beş dolara bizi kekliyor olmasınlar.

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Abey bunun hacim bilgisi var mıdır? Kac paralık işlem geçmiş. Uc beş dolara bizi kekliyor olmasınlar.
    Geçen haftaların birinde pozisyonum gereği takip etmiştim Fdow' un açılışıyla tam tersi yönde iki katı kadar bir rakama ulaşmıştı..
    Güvenilir bir gösterge değil bence tabii.

Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Dow weekend -%0.88
    Gelsin W.
    dowf sabah% -2 ile %-5 arası tercihimizdir.. Nasılsa tüm site LONG'ta...

benim yeğenim yakalanmıştı bu illete.. kurtuldu çok şükür ama dışardan sanıldığı gibi değil. sürekli bulantılar kusmalar halsizlik bitkinlik.. anlatılacak gibi bir hastalık değil. ciddiye alınmasını tavsiye ederim işkence gibi bir şey bu...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 181/1001 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •