Sayfa 179/1001 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: Viop-XX

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    20 yıl... 2001 krizi... Daha ne diyeyim... Çok pis olacak çok... Herşey olup bitince sana bu yazdıklarının hesabımı soracağım, cevap bile vermeyeceksin...
    Beni de çağır...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2. syn. whig 3 merkez bankası bağımsız derken ...o ülkeler harika filan demek istemedim.. global düzenin bu üç ülke dışındaki ülkelerde... ekonomide söz sahibi olduklarını ifade etmek istedim...mahfi hoca üstat söyledikleri doğrudur.. fakat bir konuda doğru birden fazlada olabiliyor....

https://www.youtube.com/watch?v=f3eKxdMw2Mc videonun 10.50 ve 12.00 dakika aralığı... bu tür konuşanlar oldukça çok

fatih erbakan seversiniz yada sevmezsiniz (benim görüşüm olmadığı için siyasi söylemlere girmeyelim lütfen)
    bu ülkede başbakanlık yapmış birinin oğlu bazı bilgilere ulaşması daha kolay olmalı

https://www.youtube.com/watch?v=3urziJ14edM

youtubeda gözüme çarptı bu videolar sizde bakınız istedim...

mahfi hoca merkez bankası ilk kurulduğunda % de 15 i devlete ait olduğunuda keşke yazsaymış....
    Son düzenleme : bedo; 14-06-2020 saat: 11:38.

3.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Bugünkü vaka sayısı 1.300-1.400 arası söyleyecekler.

Bizim millet hoca cemaat ilişkisindedir.

Önce hastalar maske taksın sonra sıcaklar virüsü öldürür vs. Bunlar şimdi hepsi çöp oldu.

Deneme yanılma yöntemi ile nereye kadar

Hükümet aldığı kararlar ile yaptığı yanlışların bedelini bir şekilde vatandaşa ödetiyor.

İnsanlarımız hiç akıllanmıyor buda devletin yaptığı yanlışların bedellerini de hafifletiyor.

Önümüzdeki günlerde hafta sonu yasağı şehirler arası Seyehat ve yaş kısıtlaması tekrar gündeme gelecektir kanaatindeyim. Fakat önceki gibi ağır değil tabiiki
    Aylardır süren sokağa çıkma yasağı ile bu ara birazda olsun insanların gazını aldı insanlar gerçekten bunaldi işin özu 1 dalga da bitmedi bile

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Ekonomik ve sosyal sebepler den dolayı

Vaka ve ölüm sayıları patlasada

Sokağa çıkma yasağı gelmez

Ha gelir nasıl gelir katma değer yaratmayan insanlara getirirlerse getirirler

Örneğin Çoçuklara
    Örneğin iş gücünde olmayan insanlara

Gerçi iş gücünde olmayan o kadar çok insanımız varki bilemiyorum yani

Vaka sayısı yurtdışı uçuşlar kapalı iken Böyle ise normal dönemi hayal edemiyorum

yerinde araştırma merkezine göre bazı şehirlerdeki tüm hastaneler pandemiye ayrılmış.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Zaman gösterecek her şeyi bekleyelim görelim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    virüs hala yayılıyor ama sanki ölüm sayısına bakarsak yapılan tedavi işe yarıyor gibi...hayatını kaybedenler muhtemelen özellikle akciğere bağlı kronik rahatsızlığı olanlar sanki...ya da başka ağır rahatsızlığı olanlar belki...salgın ilk başladığında bence tedavi konusunda çok bilinçli ve hazır değildik ne biz ne diğer ülkeler...ama sanki şimdi tedavi konusunda çokta kötü olmayan bir noktadayız...ama milletin bilinçsiz tutumu sayesinde virüs yayılmaya devam ediyor...hayırlısı bakalım...

8. Garanda 7.50 den ky korkudan mal alamazken formasyon geregi mal alip 8.20 ortalama ile mali ky ye teslim etmistim. 8.40 ustune atamazsa 7.50 ve 7 potada, orayi gorup tekrar trend olusturup belki 12 yi tekrar gorecek. Iki tarafta hakli cikacak bu durumda , onemli olan para kazanmak hakli cikmak degil.iyi tradeler herkese

Sayfa 179/1001 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •