Sayfa 184/1001 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: Viop-XX

1. Korunma tedbirim, bir kekik yağı, iki kolladial gümüş suyu.
    Kekik yağı su içine damlatılarak içilebilir. Ben de kullanıyorum ama sulandırıp, temiz pamuk çubuğuyla burun içine sürüyorum. Doğru mu yapıyorum? Ayrıca buhar makinasına 1 litre su ve 10-15 damla kekik yağı koyulursa, bu buharla her şey dezenfekte edilebilir.
    @erefefik

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Black seed oil (çörek otu yağı) + mucovit C +D3K2 ..takviyeye devam....
    Abi uçucu yağların hepsi etkilidir. Lakin kekik yağınin farklı özellikleri var. Savunma sistemindeki özel harekati (lenfosit) oranıni artırıyor. Akciğeri temizliyor. Antibakteriyel ve antibiyotik özelliği var. Hatta corononun babası klebsiella pnomonia karşı etkili. Bu konuda yayın var üniversitesinin.

3. Klebsiella mantar türü mü?

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Kekik yağı su içine damlatılarak içilebilir. Ben de kullanıyorum ama sulandırıp, temiz pamuk çubuğuyla burun içine sürüyorum. Doğru mu yapıyorum? Ayrıca buhar makinasına 1 litre su ve 10-15 damla kekik yağı koyulursa, bu buharla her şey dezenfekte edilebilir.
    Nazarsanız yapın,bu mikrobu herkes alacak sonrası şansına kalmış

Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    Kerem Bey , hulkbank yönetim kurulu üyeliğiniz hayırlı olsun...
    Henüz iletilmedi,tebligatı bekliyorum...

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Henüz iletilmedi,tebligatı bekliyorum...
    Tebligat yok,gidip oturcan masaya,hisseler bende diyecen.

7.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Su içine bir iki damla katıp gargara yapıp yutulabilir lakin çocuklar yada mide sorunu olanlar yapamaz. Burun içine sürmek bazen tahriş yada yara yapabilir. Bir bıyık varsa bıyığa bulaş kadar bir damla sürülebilir. Kokladikca fayda eder. İkinci bıyık yok zamsn varsa çift taraflı bant üstüne pamuk koyup damlatin koklayın hem akciğer temizliği yapıyor. Buhar fikri harika. 3-5 damla bile yeterli.

8.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Nazarsanız yapın,bu mikrobu herkes alacak sonrası şansına kalmış
    Etkili ilaçlar çıkıyor, her geçen gün ölüm oranı azalıyor. Ne kadar geç o kadar iyi.
    @erefefik

Sayfa 184/1001 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •