Sayfa 183/1001 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: Viop-XX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Abey bunun hacim bilgisi var mıdır? Kac paralık işlem geçmiş. Uc beş dolara bizi kekliyor olmasınlar.
    hacim bilgisine ulaşamadım ama sitede 180bin kişinin trade ettiği bilgisi var. haftasonu dow trade edilen veya her hangi bir emtia üzerine bet edilen tek mecra burası sanırsam.

tabii aslolan veya istenilen şeyi göstermiyor bu sonuçta istatistiki bir veri bir yerde. ama sentiment veriyor, yatırımcıların düşüncesini yansıtıyor. örneğin şu an yatırımcıların %53'ü long ama ekside gözüküyor. burada ve twitterda da bir kaç inceleme yapınca boğa ruhunu hissedebiliyosun. öyle zamanlarda hesabı isteyip sofradan yavaş yavaş kalkıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    maddi boyutu birt dert işkencesi bir ayrı dert zor bir hastalık yani. daha bizimkisi en hafifi idi. gerisini siz düşünün
    Kaç defa anlattım. Ben sağlıkciyim. Eniştem patrondan kapti. Bir ay yoğun bakım dahil hastane de bir ay da evde. Serumu en son bacağına takmışlar di. Verdikleri ilacin yan etkisi çok, şekeri yükselltiyor, alerji yapıyor. Enişte sigara içmez 40 yaşında. Telefon da konuşacak mecali yoktu. Nefes bir ay çok zordu. Hala da tam anlamıyla düzelmedi. Kişiden kişiye değişir ama çok ağır belki ilerde de akciğer kanseri olacaklar

3. Şahsım engelliyim. Hastalık olursa hiç şansım yok. İlacım yok zaten doğru dürüst. Üçüncü grup ilaçtan bile tam ilaç yok benim kullanacagim. Korunma tedbirim, bir kekik yağı, iki kolladial gümüş suyu. Nereye gidersem gideyim bunlar yanımda. Çok şükür şimdilik iyi sıkıntı olmadı. Eve giren herkesi bununla dezenfekte ediyorum. Özelden herkese nasıl bir yol çizilecek tarif ederim. Tüm çevrem de bu tedbiri sıkı sıkıya uyguluyoruz. Uygulamayani eve sokmam.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şahsım engelliyim. Hastalık olursa hiç şansım yok. İlacım yok zaten doğru dürüst. Üçüncü grup ilaçtan bile tam ilaç yok benim kullanacagim. Korunma tedbirim, bir kekik yağı, iki kolladial gümüş suyu. Nereye gidersem gideyim bunlar yanımda. Çok şükür şimdilik iyi sıkıntı olmadı. Eve giren herkesi bununla dezenfekte ediyorum. Özelden herkese nasıl bir yol çizilecek tarif ederim. Tüm çevrem de bu tedbiri sıkı sıkıya uyguluyoruz. Uygulamayani eve sokmam.
    Black seed oil (çörek otu yağı) + mucovit C +D3K2 ..takviyeye devam....

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Black seed oil (çörek otu yağı) + mucovit C +D3K2 ..takviyeye devam....
    Kerem Bey , hulkbank yönetim kurulu üyeliğiniz hayırlı olsun...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

6. Merkez Bankası, 1930 yılında çıkan bir kanunla karma yapıda bir anonim şirket olarak kurulmuş!.. Banka kurulduğunda “devletin payı†sadece “yüzde 15†imiş ve ilk isminde “Türkiye†ibaresi de yokmuş.

Banka kurulduğunda, hisseleri halka ilân ile satılan, “çok sayıda yerli ve yabancı ortağı olan karma yapıda bir anonim şirket†görünümündeymiş!… Bankanın adına “Cumhuriyet†kelimesi, o zamana kadar “para basma hakkıâ€nı elinde bulunduran Osmanlı Bankası’ndan farklı olduğunu ve “Cumhuriyet dönemiâ€nde kurulduğunu göstermek için konulmuş!..

Anlayacağınız; ilk kurulduğunda “Cumhuriyet Merkez Bankası†imiş!..

“Türkiye†ibaresi çok sonradan eklenmiş!

Ne var ki; “devlet payıâ€nın sadece “yüzde 15†olması ve “karma yapıda bir anonim şirket†özelliği taşıması dolayısıyla, bankanın adında yer alan “Cumhuriyet†kelimesine “devlete aidiyetâ€ini gösteren “݆harfi ilâve edilmemiş!..

Sizin anlayacağınız; Merkez Bankası, “Türkiye Cumhuriyeti’ne ait†değil!.. “Türk Liralarıâ€nı basıyor ama Türkiye Cumhuriyeti’ne ait değil!..

“Karma†yapıda, bir “anonim†şirket!..

https://vergialgi.net/t-c-merkez-ban...ssedarlari-kim

syn. whig sayfalar dolusu haberler yazılar var int. ortamında karşılıklı forumu bu konu üzerinden kirletmeyelim bence...

7. kollektif gümüş suyu vücuda girerse bağırsaktaki yoldaş bakterileri de haşat eder ya...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Dow bir iki günlük çıkış için taban çalışması yapıyor göründü bana.
    Bu gece eksi açıp çıkış yapabilirde.
    Ama bu duruma long girmem ben.
    Bana ne lima dan

Sayfa 183/1001 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •