Sayfa 240/897 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. Simdilik aglatiyorda ins sonunda iyi.gülen olacagiz ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Archist Yazıyı Oku
    Hesabi siz yapin.
    2013 yilinda catalca dan m2 si 27 tl den tarla aldim.
    Son birkac gundur emlakcilardan abi satarmisin telefonlarindan sonra bugun catalca ya gidip arastirma yaptim.
    Benim tarlamin bitisigini parselleyi satiyorlar. Fiyat sordum m2 fiyati 402 tl istiyorlar. Kaca olur dedim kurus dusmedi. Birkac gune kadar almazsan biter dedi bana emlakci..
    Turgg ler bana mutludan kaldi. 7.844 lotum var kusuratida var satilamadigi icin yazmadim.
    Durum bu.. aglasammi gulsemmi..
    Sorun şu ki; 2013 de TURGG işlem görmeye başladığında dönümü 1.2 milyon dolar değer biçilmiş. O fiyattan işlem görmeye başlamış. Yani daha başlangıçta tarla değil ciddi arsa fiyatından işlem gördü. Şu anda dönüm bors"a değeri 711 bin dolar. Yani 2 milyon dolar dönüm fiyatı için fiyatın 3 e katlanması gerekir. Bizi yanıltan işlem görmeye başladığında fahiş bir fiyat belirlenmiş olması. Yani bu gerçekleşse bile dolar bazında % 60 kazanç olur. Bu kadar çileye o biledeğmez. Bizi gerçekten memnun edecek fiyat dönümü 3 milyon dolardır. Bu fiyat bana biraz zor gözüküyor.,

Çatalca'da 2009 yılında tarla dönümü 10-15 nin dolardı Nereden baksan ortalama tarla 250-300 bin tl desen 40 bin dolar fiyatı en az dolar bazında 3 e katlamış.

Bizim TURGG çıkış fiyatı fahiş bir dolar fiyatı baz alındığı için bu baz fiyattan kar çok zor oluyor. 2 ye katlasa dönümü 2.4 milyon dolar olur. Buradaki herkes bu fiyata bayılır. Aslında trajikomik.

aylık

4.  Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Sorun şu ki; 2013 de TURGG işlem görmeye başladığında dönümü 1.2 milyon dolar değer biçilmiş. O fiyattan işlem görmeye başlamış. Yani daha başlangıçta tarla değil ciddi arsa fiyatından işlem gördü. Şu anda dönüm bors"a değeri 711 bin dolar. Yani 2 milyon dolar dönüm fiyatı için fiyatın 3 e katlanması gerekir. Bizi yanıltan işlem görmeye başladığında fahiş bir fiyat belirlenmiş olması. Yani bu gerçekleşse bile dolar bazında % 60 kazanç olur. Bu kadar çileye o biledeğmez. Bizi gerçekten memnun edecek fiyat dönümü 3 milyon dolardır. Bu fiyat bana biraz zor gözüküyor.,

Çatalca'da 2009 yılında tarla dönümü 10-15 nin dolardı Nereden baksan ortalama tarla 250-300 bin tl desen 40 bin dolar fiyatı en az dolar bazında 3 e katlamış.

Bizim TURGG çıkış fiyatı fahiş bir dolar fiyatı baz alındığı için bu baz fiyattan kar çok zor oluyor. 2 ye katlasa dönümü 2.4 milyon dolar olur. Buradaki herkes bu fiyata bayılır. Aslında trajikomik.
    borsaya açıldıgından beri 50 yi gecememiş nedeni sizin yazdıgınız olsa gerek

5. Mutlu Akü den sonra ne umutlarla bunda beklemeye başladık. 3 yıl bekledim sonra sattım. Öyle bir hisse ki bağımlılık yapıyor arada 3-5 lot alıp hisse artırıp bekliyoruz

Sn. Bezginbekir dediğin gibiyse ki öyle görünüyor. Bize iyi itelemişler. Biz kendimizi kaf dağında görmüşüz bunca zaman...

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Simdi ucuzladi paranin degeri dustugunden yoksa bu zamana kadar kesin bir para babasi gelir alirdi ..ytd

8. Boğa trendleri inkarla başlarmış üç basamaklilara geldiğimiz zaman ancak ayılırız. 53.80 kırılınca ilk işaret. Enseyi karartmaya gerek yok acı patlıcanı kırağı çalmazmış. Piyasa da fiyatı artmayan hiç bir şey kalmamış.

Sayfa 240/897 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •