Kapanışta alıcılardan biri mesela garanti 3 5 bin lot satar en dibinden kaparlar ve nirvanaya ulaşırlar. Yaparlar mı yaparlar .
Kapanışta alıcılardan biri mesela garanti 3 5 bin lot satar en dibinden kaparlar ve nirvanaya ulaşırlar. Yaparlar mı yaparlar .
166 tane daha kaptirdi bana.
Allah sonumuzu hayretsin
Zamani varki demekki kaptirdi. Bu borsada gitmiyorsa rahatlar demek ki giderse gitsin mal.diyorlar. ytd
En son 2016 Mart ayında satıp çıkmış tim halen aynı fiyatda imar çıktı çıkıyor vb. Beklenti umarım iyi olur bu sefer.
Bunun arazisiyle kıyaslanamayacak bir bölgede bir fiyat duydum aklım şaştı sordum soruşturdum el değiştirme oluyormu yoksa sadece isteyenin bir yüzü vermeyen arap modelimi diye birde ne göreyim fiyatlar uçmuş gitmiş bir bizim gerizekalı spek hala indirimli fiyattan satma alma derdinde. Hoş bu iyimi kötümü baktığın yere göre de değişir. Alan resmen bedavaydı şimdi kelepir fiyatta olmuş ölmüş eşek fiyatı dedikleri herhalde bu olsa gerek. Piyasada ev araba arsa aklına ne gelirse kopmuş girmiş. Tl de bekleyenin vay haline. Bu fiyata turgg satana ancak allah razı olsun denir [emoji16] hesap kitap ortada .
Baba uçup giden, akla zarar fiyatlara sana yedirmeyecektir, vardır bir dümen (ortalama fiyat, kottan çıkma vs.) O yüzden rahat satıyordur, olamaz mı? Yıllardır hep spekin, patronun salaklığından dem vurduk. Bu adamlar gerçekten salak mı. Adam malının değerini bilmez mi? Veya aküdeki gibi herşey son dakikaya bırakılıyor. Herşey bir anda patlayacak, elinde hissesi olan karşılığını alacak...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hesabi siz yapin.
2013 yilinda catalca dan m2 si 27 tl den tarla aldim.
Son birkac gundur emlakcilardan abi satarmisin telefonlarindan sonra bugun catalca ya gidip arastirma yaptim.
Benim tarlamin bitisigini parselleyi satiyorlar. Fiyat sordum m2 fiyati 402 tl istiyorlar. Kaca olur dedim kurus dusmedi. Birkac gune kadar almazsan biter dedi bana emlakci..
Turgg ler bana mutludan kaldi. 7.844 lotum var kusuratida var satilamadigi icin yazmadim.
Durum bu.. aglasammi gulsemmi..
Yer İmleri