Sayfa 189/1001 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: Viop-XX

ölümden korkmaz diyor.
    daha ne desin
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Burada hastalıktan korkmayan olayı ciddiye almayanlar var. Birincisi corono sebebiyle hastaneye yatarsaniz. Tek başına odada karantina da olacaksınız. Yemekler hastane yemeği hastalık ilerlemişse bir ay süreyle serum ilaç verilecek üç günde bir damar yolu değişecek. Şayet damar yolları çok iyi değilse kafanızdan bacağınızdan takılır. Haliyle zor yerler de iki üç defa denenir bu acı verir. İlaçlar alerji yapacak. Nefes alamayınca uyku düzeni de bozulur. Tek başına vakit geçmez çoğu hastanede çoğu kanal çekmez yada yoktur. İnterneti çok iyi olmayan odalar var. Yoğun bakım ayrı bir şey eğer akciğer balgam temizliği yapılacaksa bir dakika hortumla girerler nefes alamazsin. Ellerin kolların bağlı. Beş yil çoğunlukla hastane de yoğun bakım dahil yattım. Ölmekten değil yoğun bakımdan korkarım. Sağlıkçılari suçlamiyorum katlanılması Zor süreç. Sokağa çıkma yasağına katlanamıyorsaniz hastane de hiç geçmez zaman. Psikolojik kısmı ayrı. Ne yapıp edin ailenizi ve kendinizi koruyun.
    Çok güzel bir yazı olmuş.. Bakanlık adına yayınlasalar bile insanlara olayın ciddiyetini anlatır. İzniniz olursa birkaç arkadaşıma göndereceğim.

Hastalık bitiyor diyenler bugünün vaka sayısına baksın yigun bakımına ve entubesine baksın bu sefer hastalar yaş olarak sıkıntı yaratacak ölum sayisina bakmayın haftaya oda katlayacak 2 gündür iyilesen sayısı vaka sayisinin aktina düştü
    bir halt olacağı yok.

Bu gün vaka sayısı 1562
    Vefat sayısı 15

2 gündür vaka sayısı iyileşen sayısının üstünde olenler sadece 1 artmış olmasina ragmen entübe ve yogun bakım sayisı yukarı doğru gitmeye başladı
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    2 gündür vaka sayısı iyileşen sayısının üstünde olenler sadece 1 artmış olmasina ragmen entübe ve yogun bakım sayisı yukarı doğru gitmeye başladı
    Bu rakamlar geçen haftayı yansıtıyor. Bu hafta bakalım sayı kaça çıktı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Ne demek şimdi bu?
    Gayet açık

Bakan diyordu zaten normalleşme sonucunu 15 hazirandan sonra göreceğiz yarında bu şekilde olursa yasaklar yine başlar İnşallah ta başlar 2 gün önce gece saat 3 olmuş sokakta ***ler kimse kusura bakmasın bağıra bağıra dolaşıyor ne işin var senin o saatte cahillik diz boyu arkadaş bıktım ben bu cahil milletten gebermek isteyen sıksın kafasına gebersin beki niye risk altında bırakıyorsun

Sayfa 189/1001 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •