Sayfa 254/1001 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: Viop-XX

Geçen gün yabancı fonun biri THY de mal bulamadı yeterince. Haber gitmiş demek ki notu indirdiler.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Asıl olay borsadan sıfır atılmasının zamanı. Orda bi ayarlama var. Ytd
    sıfır atılması , bence psikolojik olarak etkiler. bir de sistemlerde test yaparken geçmiş verilerle uyumsuzluk olabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Hala flatim. Yalnız şöyle bi anomali var. Onlar 9 düşerken biz 1-2 düştük ama onlar coşarken biz de coşucaz öyle mi? İşte burda düşünürüm

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Saat 18:00 biz kapanırken dow 25.350 yükselen trendin altındaydı. Yani ne olacağı belli değildi 24.700 e tekrar düşme ihtimali vardı. Şimdi 26.200 de. Tabiki bankalara giriş olmadığı sürece öyle uçup kaçmamız zor.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

4.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Saat 18:00 biz kapanırken dow 25.350 yükselen trendin altındaydı. Yani ne olacağı belli değildi 24.700 e tekrar düşme ihtimali vardı. Şimdi 26.200 de. Tabiki bankalara giriş olmadığı sürece öyle uçup kaçmamız zor.
    Son zamanlarda yurtdısı endekslerini milleti keklemek için kullanıyorlar düpedüz. Yurtdısına bakıp short açtı çoğu kişi nerdeyse günlerdir. Para kazanamadı. Şimdi de + lara bakıp long algısına sokuyorlar herkesi. Bakalım nolcak izleyelim. Bankaları çok çok geride bıraktılar. Şimdi sıra onlarda diyoruz ediyoruz da adamlar patinaj çektiriyor aylardır. Bana pek gönüllüymüşler gibi gelmiyor hala almaya

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Fed tahminlerimi herkes bilir ama su son yaptığı isin b..cikarmak fed den de iyi kazandim
    Suni sisirip ayari bozuyor bunu sevmiyorum bu ortamda
    En azından kasıma kadar sınırsız destek söylemi gereği para basıp borsaları şişirmeye eli mahkum zaten..

6.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    eee ne demişler; demiri pas, yiğidi gam, borsacıyı inat bitirirmiş.

Endeks ısrarla 109 bin trendi üstünde ve 5 günlük ortalama üstünde tutunurken çok fazla inat etmemek gerekir. Dediğiniz gibi her gün işlem yapıp para kazanacağız diye bi kural yok. Yön algısı belli değilse flat beklemek en mantıklısı. Bizi bozan hep dışarıya bakmak oluyor. Bist100 tekniğinde şimdiye kadar düşüş onayı gelmedi. Günlük haftalık aylık Macd hala al yönünde.
    Valla ben de tekniklere bakıyorum, osilitör indikatör vs hepsi alda. Yan kağıtlar bile hala al duruyor. Trend de yükselişi gösteriyor. Ha bu durumda düşüş beklemek ne kadar doğru bilemedim. Tabi burası borsa...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    sıfır atılması , bence psikolojik olarak etkiler. bir de sistemlerde test yaparken geçmiş verilerle uyumsuzluk olabilir.
    Bizim borsamızda zaten psikolojik işliyor. Bizde enflasyon yüksek. Yani şuan 100 bin rakamları aslında çok komik. 500 bin 1 milyon olsak yeridir. Borsadan sıfır atılınca 1.100 den 5 bine gitsek yatırımcı sayısı 1.5 milyondan 5 milyona çıkar.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Koca, Diyarbakır, Erzurum, Kayseri, Rize ve Şanlıurfa'da maskesiz sokağa çıkmanın yasaklandığını bildirdi.

Böylece 42 ilde
    (Adıyaman, Afyonkarahisar, Amasya, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bolu, Burdur, Denizli, Düzce, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Karabük, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Osmaniye, Sakarya, Siirt, Sivas, Şırnak, Tunceli, Uşak, Zonguldak, Diyarbakır, Erzurum, Kayseri, Rize ve Şanlıurfa) maske kullanımı zorunlu hale getirildi.
    bursayı neden pas geçtiklerini anlamıyorum son dönemlerde bursada aynı kapsama girmeliiydi.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 254/1001 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •