Sayfa 253/1001 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: Viop-XX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Yüzde 9 bile vermiyprlar ki. Yüzde 7 faiz var onunda yüzde 10 u vergi olunca yüzde 6 kalıyor. Bende onu düşünerek banka hisselerinde bu yılı geçirmek istiyorum. Dediğim yere gelirse o anki ortama bakacağım. Ortam iyiyse satmaz beklerim. Paranın pul olduğu yerde akbank 6.25 olsa ne olacak dimi. Tekniğe bakınca 2006 yılı seviyelerinde olan bankalarımızı eğer gerçekten yabancılar satıyorsa bizim için daha iyi.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    1- endeks ralliye devam edecekse bir noktadan sonra banklar eşlik etmek zorunda ve geçiken hareketi sertçe telafi ederler.

2-ama endekslerde düşüş olacaksa bankalara yeni dipler yaptırırlar.

banklar primsiz olmasına ragmen endeks geri gelince yine tokatlıyorlar.

ASIL SORU; ABD ve BİZİM PİYASANIN YÖNÜ BU NOKTADAN SONRA NE OLACAK sorusudur?
    Asıl olay borsadan sıfır atılmasının zamanı. Orda bi ayarlama var. Ytd

3. Hala flatim. Yalnız şöyle bi anomali var. Onlar 9 düşerken biz 1-2 düştük ama onlar coşarken biz de coşucaz öyle mi? İşte burda düşünürüm

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by bedo Yazıyı Oku
    syn. vicente sabah deniz üstadın sayfasında yorumunu gördüm....deniz üstat yazmış mb % de 50 para basmış.. nasıl dağıtacak bu parayı ...para bitene kadar düşük faiz kredi ... direk yada dolaylı yoldan ekonomi göstergesi borsa...

olay sadece fedlik değil global çete dünyada yapıyor bu işi ... abd öncü ülke olunca msj. ordan veriliyor.. yoksa bizimle ne alakası var... fed para dağıtacakmış.. bize ne... abd li firma sevinsin .. diyemiyoruz .. her yer global çeteye bağlı...
    Bence fed çökertecek piyasa yi dun yaptıgi panik halde son kursunu sikmakti

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Sağlık Bakanı Fahrettin*Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, vaka artışlarıyla dikkati çeken şehirler başta olmak üzere artış eğilimi olan yerlerde il hıfzıssıhha kurullarının, valilerin başkanlığında riske karşı kararlar almayı sürdürdüğünü belirtti.

Bu kapsamda, maskenin yaptırımı bulunan bir sosyal sorumluluk olduğunu ifade eden Koca, virüsle maskesiz mücadele edilemeyeceğini vurguladı.

Koca, Diyarbakır, Erzurum, Kayseri, Rize ve Şanlıurfa'da maskesiz sokağa çıkmanın yasaklandığını bildirdi.

Böylece 42 ilde
    (Adıyaman, Afyonkarahisar, Amasya, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bolu, Burdur, Denizli, Düzce, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Karabük, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Osmaniye, Sakarya, Siirt, Sivas, Şırnak, Tunceli, Uşak, Zonguldak, Diyarbakır, Erzurum, Kayseri, Rize ve Şanlıurfa) maske kullanımı zorunlu hale getirildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Hem fed müdahale edecek diyorsun hem long olup para kazanmıyorsan bence inadı bırakmalısınız.. Reel hayata balarsak borsa 50 bin olmalı ama yakında yeni zirve yapıcaz.. Sebebi belli merkez bankaları.. Allah fed başta hepsinden razı olsun..
    Fed tahminlerimi herkes bilir ama su son yaptığı isin b..cikarmak fed den de iyi kazandim
    Suni sisirip ayari bozuyor bunu sevmiyorum bu ortamda

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    1- endeks ralliye devam edecekse bir noktadan sonra banklar eşlik etmek zorunda ve geçiken hareketi sertçe telafi ederler.

2-ama endekslerde düşüş olacaksa bankalara yeni dipler yaptırırlar.

banklar primsiz olmasına ragmen endeks geri gelince yine tokatlıyorlar.

ASIL SORU; ABD ve BİZİM PİYASANIN YÖNÜ BU NOKTADAN SONRA NE OLACAK sorusudur?

ama hiç bir şeye bakmadan bile buradan banka alsan uzun vadede mükemmel yerlerde olacağı kesin.

mesela AKBNK ŞUAN DA 5.77

endeks mesela 90.000 olsun AKBNK olacağı 4.50 dir...ama olası rallide oradan 12.00 olması çok zor olmaz...

burada en uygun yerden ne zaman alınır sorunu var..yoksa uzun vadede hepsi çok güzel yerde.
    ekleme yaptım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,159
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Bu bile fazla size..
     Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Gün sonunu bekleyelim. Silme ama bu mesajını

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şunu öne alalım... Sonra flatim filan olmasın.. Hadi oldu diyelim algı o an o sn o dk da short kalmış olsun.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 253/1001 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •