Sayfa 252/1001 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Nasil icine etti borsanin gordunuz mu yine fed destekler kirildi ve suni mudaheleyi yapti asya da + 4 yapanlar var

Cok ilginc kimsede olumsuz tarafından elestiri yapmiyor abd de tam bir diktatorluk trump yap diyor yapiyorlar
    Ortadogu arap ulkeleri boyle degildir
    syn. vicente sabah deniz üstadın sayfasında yorumunu gördüm....deniz üstat yazmış mb % de 50 para basmış.. nasıl dağıtacak bu parayı ...para bitene kadar düşük faiz kredi ... direk yada dolaylı yoldan ekonomi göstergesi borsa...

olay sadece fedlik değil global çete dünyada yapıyor bu işi ... abd öncü ülke olunca msj. ordan veriliyor.. yoksa bizimle ne alakası var... fed para dağıtacakmış.. bize ne... abd li firma sevinsin .. diyemiyoruz .. her yer global çeteye bağlı...

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    tebrikler.en karamsar anda LONG-HİSSE dedin ve zaman haklı çıkardı.
    Tşkler.......

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Tşkler.. Borsalar için olumlu, reel hayat için en zor günleri yaşayacağımız günlerin henüz çok başındayız.. Akbankta olduğunu biliyorum.. Sabrederip bu yatırımı unutursan zamanı geldiğinde( ki ben bunu yıl başından sonra bekliyorum) banka hisseleri çok uçuk fiyatlara gelicektir..
    Ben hisse alınca tekniği ve trendleri bekliyorum. Akbank beklentim 6.25 direnciydi. Bankalar için olumlu bir haberle hızlı hareket görsem xbank 135 bin, akbank 6.25 satış için düşündüğüm yer. Oraya gelirse tekrar ortama bakarız..
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

4. Şu an çöp kağıt rallisi var

Ne kadar zararda şirket

Masa sandalye şirket

Sığ şirket

Varsa

Küçük orta halli spekülatörler oralarda

Ralli üstüne ralli oluyor

BİST 30 cacık

Bu olay akp ile ilgili

Çöp kağıtlara ve yan ufak el verilmiş durumda

Borsada asıl ralli için yabancı olmalı onun için de akp gitmeli

O zaman çöp kağıtlar çakılacak

Asıl ralli büyük iyi şirketler ile olacak

Hedef 50.000 usd olur .
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ama şu da var.FED elindeki tüm cephaneyi kullanıyor.Bu etkiler sınırlı oluyor.Hani olur da 2. dalga gelirse yapacak fazla bir şeyi

kalmaz.İşte o zaman DOW 14.000 senaryosunu kuranlar ve yabancı takasındaki ısrarlı düşüş anlamlı olur mu?

tabi bu 3 -5 aylık bir senaryo.

şeytanın avukatlığı bazında düşünmek istedim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    VOB da zengin olanı görmedim ama hissede zengin olanı çok gördüm.

ENDEKS-ABD PİYASALARININ durumunu da göz önüne alarak ,zamanı gelince banklarda ne var ne yok alım yapma düşüncesindeyim.kredili mal yok,borç yok; gerekirse 2-3 yıl beklemek şartıyla.

GARBNK,AKBNK,İŞCTR,YKBNK,HALKBNK,VAKIFBNK ve ICBCT den alım yapmak isterim.

bu 7 liye eşit oranda parayı gömsen uzun vadede risk ne olabilir ki?

7.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Ben hisse alınca tekniği ve trendleri bekliyorum. Akbank beklentim 6.25 direnciydi. Bankalar için olumlu bir haberle hızlı hareket görsem xbank 135 bin, akbank 6.25 satış için düşündüğüm yer. Oraya gelirse tekrar ortama bakarız..
    Aynı hissede 10 bin lot pozisyonum var.. Bazı taban çalışmaları bıktırır bezdirir.. Bistin 2002-2003 yılı zamanı, 2008 kasım 2009 nisan dönemi buna benzer dönem.. Çok pişman olursun diyorum o fiyattan akbank satarsan.. Burdan banka hissesi satanlara bi örnek vericem.. Bi büyüğüm 11 liradan 3 liraya düşmüş halkbanka 500 bin lira giriyor.. Hsbc yatırım 6 ay boyunca hergün arıyor.. (O zaman ben tofaşta enkazın altında kalmış 2004 yılında 2 liradan aldığım hisse 2009 da 1 liraya düşmüş 20 binden 100 bine giden portföy 15 bine düşmüştü.. O kaybettiğim para borsadaki en büyük kazancımdır..) abimiz halkbankasını 4 liradan sattı yatırım danışmanını dinleyip.. Halk bank 2009 yqzında 11 lirayı 5 ayda gördü.. Abimiz bu ralliye mal mal baktığı gibi viopta bütün ikazlarımıza rağmen viopta şu an ki ortamın benzerinde bütün parasını bıraktı.. Bunlar önemli bi deneyim.. 380 liradan altın, 7 liradan dolar, yüzde 9 dan faiz para kazanacaksam bırak işc de akbank ta, tüpraşda param batsın psikolojisine sahip olma zamanıdır şu an.. Only time..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Moody's THY'nin kredi notunu B2'den B3'e indirdi, görünümü 'negatif' olarak belirledi
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Sayfa 252/1001 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •