Sayfa 134/215 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184 ... SonSon
Arama sonucu : 1716 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: METUR - Blume Metal Kimya

Ben maliyet olarak demiştim. Şirketin ederi 5.7 milyon. Ödedikleri sigorta parası kadar. En azından defter değeri olurmu diye yazmıştım. Fiyatlama apayrı bir iş. 16 yıl önce ges ler olmadan 10 liradan alanda varmış ve pahalı gelmiyormuş. Bugün şirkete ges lerin fiyatını da eklemek lazım.Ben onu belirtmek istemiştim. Yoksa bugün alanlar yarın kağıdın 2.30 civarına gideceğini oradan satışa geçileceğini düşünüyor. Ekipçe oralardan vermeye çalışacaklar. Buda ayrı bir durum. Ha tahta yapıcı ben olsam buralardan verir geçerim beklenilenin aksine.
     Alıntı Originally Posted by mahzen01 Yazıyı Oku
    Vallahi onu bunu bilmem geslerde yenilebilir enerji genel müdürlüğü ile 10 yıllık sözleşme imzalanır ve 13 cent ten anlaşılır. (Bu ekonomik krizde devlet para vermek istemiyor) Bunların kaç yılı kaldı ve 5 yılı geçtikten sonra geslerde balım masrafları artıyor geslerin çok artısı olacağını düşünmüyorum.

Yatırımcı tavsiyesi değil
    SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bayağı hacim yapmış.
    Sanırım yeni Spek ivme veriyor.
    Umut var mı, yok mu bilemedim.

Ziraat toplamış halk ile birlikte. Yalniz bir okadarda küçükler almış. İş denız ve info satışta. 400 bin kadar. Hisse -50 binde satışta. Sevindirici yani 2.17 alımın üstünde kapatması.

4. Bugün tam bir savas vardı piyasada. 8 Milyona yakın işlem gör ve fiyatın sadece % 5 artsın.. Hisse devri yapilıyor. Ayrıca da yeni taseronlar kullanıliyor. Sonrada virman.. Özelliklede hissede yüklü pozisyon alan aracı kurum sessiz 2 gündür.. Kendini gizliyor ! İŞ uzerinden bir kısmınıda... Bakalım bu savası kim kazanacak ? Hisseyi devralanlar ne yapacaklar ? Film sanki yeni baslıyor gibi !
    Bu arada da kurulan bir GES yatırımı kendini ortalama 3 yılda amorti ediyormuş..3 yıl olmadı mı Metur un GES Yatirımı ?
    Yine 7.5 Milyonluk BIST 30 ve 50 endeks hisseleri almıslardı. BIST teki yükselis oranı ve şirket rakamlari ortada ! Yaklasık % 20 - 30 arası prim yapmış olması lazım. Bu konuda da bir açıklama yada bilgilendirme yaparlar artık ! Bekliyoruz...ytd

Hâlâ çok fazla ilgi çekememişler. Alım kademeleri bomboş. Yukarı çekmesi lazımki ilgi çekebilsin. Başka türlü satamaz.

6. GES yatırımı 3 yılda dönmüyorum genelde 5.5 6 yıla yakın bir zamanda dönüyor. Projeleri hazırlayan ve Yenilenebilir Enerji müdürlüğüne sunan biri olarak söylüyorum. . GESin arkasına çok fazla sığınmasın lar Çünkü devlet bu konuda teşvikleri kesebilir. Film koparmı kopmazmı bilmem bu spekülatör kadar uyuz eşek bir spek yok

Yine bıktırmak için uğraşmaya başladılar.eziyet nereye kadar sürer ise. Daha umutları kıracak, dünkünün rövanşını son alan, satana kadar devam edicek eziyet.

Ziraat ve halk satıştalar dünkü aldıklarını. Pekte karla kapattıkları söylenemez.

Sayfa 134/215 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •