Sayfa 84/948 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 665 - 672 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Arkadaşlar dün de uyardım dikkatli olun diye ancak bu kadar yükselen hisse de artık herşey olabilir eğer taban olursa ki bence muhtemel bir kaç taban görebiliriz.

yatırım tavsiyesi değildir

2.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Arkadaşlar dün de uyardım dikkatli olun diye ancak bu kadar yükselen hisse de artık herşey olabilir eğer taban olursa ki bence muhtemel bir kaç taban görebiliriz.

Bence 5 tane taban yer.hatta 10 tane[emoji23] [emoji23]

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Erciyas Çelik Boru (alıştırma hareketleri) hisse açıklık oranı düşeceğinden !!!!

4. [QUOTE=6 His;453078]Erciyas Çelik Boru (alıştırma hareketleri) hisse açıklık oranı düşeceğinden !!!!

[/QUOTyani

Sn.6 His, Yani bu hareketler olabilir normal mi diyorsunuz ? ayrıca Erciyas olduktan sonra, sermaye arttırım kararı sonrasında, belki bu rakamları bir daha göremeyebiliriz de. Y.T.D.

5. Yıllık ortalama 40m. tl kar yapan bir şirketle birleşiyor,kot sayısı 1/3 oranında azalıyor. Piyasada 2 küsür milyon lor ve ortalama 40 milyon tl kar yazan şirket bunları Yanyana koyunca ne olur bu şirket?bekleyip görelim.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by ekuri Yazıyı Oku
    Yıllık ortalama 40m. tl kar yapan bir şirketle birleşiyor,lot
    sayısı 1/3 oranında azalıyor. Piyasada 2 küsür milyon lot ve ortalama 40 milyon tl kar yazan şirket bunları Yanyana koyunca ne olur bu şirket?bekleyip görelim.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

7.  Alıntı Originally Posted by ekuri Yazıyı Oku
    Yıllık ortalama 40m. tl kar yapan bir şirketle birleşiyor,kot sayısı 1/3 oranında azalıyor. Piyasada 2 küsür milyon lor ve ortalama 40 milyon tl kar yazan şirket bunları Yanyana koyunca ne olur bu şirket?bekleyip görelim.

ben dün 3.45-3.46 görmeme rağmen satmasım, satmayacağım. az önce de dediğim gibi yukarıda, sermaye arttırımı ve şimdi dediğiniz gibi lot sayısı 3/1 azalacak ve karlı bir şirket, ayrıca tanap ihalesinin içerisi olan bir firma. bunlara ek üretim ve siparişleri artacak bir firma olması nedeni ile filmin sonunu görmek istiyorum. istedikleri kadar silkelesinler, hepsi az önce saydığım nedenler ile ilgili olduğundan, benim şahsi fikrim, kimse etkilenmeden kendi kararını verir. Y.T.D.

8.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Arkadaşlar dün de uyardım dikkatli olun diye ancak bu kadar yükselen hisse de artık herşey olabilir eğer taban olursa ki bence muhtemel bir kaç taban görebiliriz.

Kardeş sen şakamısın beklenti bitmemiş akşam SPK Bülteni yayınlanmamış, hızlı çıkşı sindiriyor , 6 yıl evvel 4.0TL den halka arz olan şirket burdan madem 2 TABAN yiyecek neden 3,45'i dün gördük takaslara bakarsan en fazla mal çıkışı 200.000.Adet tek firma mal zaten piyasada yok.
    Senaryom : Tahminim bugün için saat 16:30 a kadar dinlenme-sindirme akşam gaza basıp , ONAY alındıktan sonra PAZARTESİ TAVAN açılışı........... i(yatrım tavsiyesi değildir-kendi hayal teorim)

Sayfa 84/948 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •