Hepsi yeni açılan hastanelere yatıyor belki de o geliyor aklıma başka yerlerde de aynısını duymuştum son haftalarda
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepsi yeni açılan hastanelere yatıyor belki de o geliyor aklıma başka yerlerde de aynısını duymuştum son haftalarda
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama garanti değil bazen TCELL veya KCHOL ya da TUPRS olabiliyor.
Genelde büyük yatırımcıda olan hisselerde günlük düşüş yükselişlerde satan olmuyor, adamlar almış evladiyelik ve sistemin nasıl çalıştığını biliyor pek fiyata bakmıyorlar. Piyasa yapıcı fiyat ayarlaması yapıyor diye düşünüyorlardır. Onlarda temettü ödenmeyecek veya bedelli haberleri etkili oluyor. ARCLK de o şekilde bir hisse olabilir. Geçen TV de bir analist 25 yıldır borsacıyım yaşadığım en büyük hayal kırıklığı vs konuşuyordu.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bannerlar yüzünden foruma girmek gerçekten zorlaştı
Cepten iyice iş oldu foruma girmek
iyi akşamlar ....çıkamayan endeks düşer görüntüsü var endeksde ...
pala iki gündür mal mı dağıtıyor ... fiyat mı ayarlıyor .... fikri olan yazabilir mi...
bizde olan bu durum dowdada olur diyerek 127025 den şort açtım akşam seanslık ... aşağı doğruda emirleri girdim bakalım tahminim doğru çıkacak mı ... seans sonuna doğru aşağı biraz sarkmasını bekliyorum...
Adama sormuşlar başın niye kel
adam demiş ki
dedem keldi
karar verirken öğrendiklerimizden ziyade genlerimizin baskısınıda unutmayalım
Dünkü miras sorusu için fikrini söyleyenlere katkıda bulunanlara cevap verenlere yorum yapanlara teşekkür ederim
Bugünkü soru şu
Evleniyorsun çocuğun oluyor
Çocukya evlenene kadar ellerini parmakları olmayan bir eldivende tutarak parmaklarını hiç kullanmıyor onunda çocuğu aynısını yapıyor onunda çocuğu aynısını yapıyor onunda çocuğu aynısını yapıyor kısacası 10 nesil bu şekilde devam ediyor en sonunda doğan çocuğun parmakları olurmu?
Yer İmleri