Sayfa 416/1001 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: Viop-XX

1. abcd yapıyor.130775 ten ilave short.

2.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Olabilir ...
    Ben sadece arkadaşa Ereğli ile ilgili yazdım...
    Bende borsa 90 ve ereğli 8 civarıyken pahalı buluyorum derdim ama şu ortamda gitmiyor zaten...
    Tek bilanço ile analiz yapılmaz, Ereğli’yi inceliyorsan Demir fiyatına bakacaksın, HRC fiyatına bakacaksın, Arcelora bakacaksın, Thyssen e bakacaksın , bakacaksında bakacaksın...
    Demeye çalıştığım bu...
    Diğer konuda seninle hemfikirim...
    Ağabey tamam demir celik sektörü baskılı arcelor bugün %4 düşmüş ĺeregli dun yukseleni kirdi bugun o yukselene pullbacl yapti. Ama krdmr %10 çıkti. bademlerin hissesindeysen ekmek var. Yoksa yok. Adamlar net msj veriyor.

3. 130.725 short 3 parti 🐻

4. Son gel gel ay sonu vadeli kapanışına kadar süremez mi? Shortlar vadeden önce mi düşecek
    Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...

5.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Öz sermayesi sürekli azalan migros 16 liradan36 liraya çıkabiliyor. Krdmr %10 çıkıyor muhtemelen yarında en az %5 cikar. Bunların ozsermayesi harika ereglininki kötü. Mesele özsermaye meselesi değil badem nerde onu bulmak lazım.
    Kardemir in hissedarları hisse toparladı, demekki daha farklı beklentileri var. Ederinin altında görüyorlar. Kaldı ki hisse yürüyor. Tartışma yapmaya gerek yok..

Tüpraşa çok iyi dersin 2.5 milyar zarar yazdı.. 150 den beri dayak yiyor, beklenti 2.5 milyarı zaten fiyatladılar..

6.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    sow yapıolar aksam aksam yıne.....
    Kulakları çınlasın ugolnili abi ruh hastası derdi buna
    içip içip makinanın karşısına geçip oynuyor heralde
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Vadeli de En yüksek rakam 129.500 idi

Olurda bu rakamı geçer se oyuna dahil olurum

Yeni jeton ile

Cümleten bol kazançlar dilerim .
    Oyun planına göre 3 parti eklendi

8.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Ağabey tamam demir celik sektörü baskılı arcelor bugün %4 düşmüş ĺeregli dun yukseleni kirdi bugun o yukselene pullbacl yapti. Ama krdmr %10 çıkti. bademlerin hissesindeysen ekmek var. Yoksa yok. Adamlar net msj veriyor.
    Badem falan anlamam ama Kardemir oyuncak olmuş...
    Fiyat vermek yasak ama arkadaş style bir fiyat için Şeker yatırıma bakmak yeterli...

Sayfa 416/1001 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •