Sayfa 38/178 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 1422 madde; 297 - 304 arası.

Konu: DOGUB - Doğusan Boru Sanayi

1. en iyis uzak durmak mal ky de ise hisse biraz zor gider kendi kanımca.ytd

2. hakkınızı helal edin arkadaşlar çok yazdım maliyetim yüksek az ümitlenmiştim yükselince ama olmadı spek vurdu geçti allahta ona sorsun şu haberlerden sonra gideen kağıdı tıkauıysa bakan açıklama yapıyor bu veriyor dayancak sabır kalmadı kaç zamandır hayırlı cumalar spek belki insandır şöyle %10 felan çıkar zararına da olsa çıkacam aç tavuk eksi 10 ve ben artı 10 bekliyom sanki galip ağa var ytd

3. sayın body sizce ky de mi

4. bu hisse özelleştirilirse kaç milyon usd gider bilen var mı
    üstelik ben çağrı fiyatının düşük olacağını sanıyorum. 1.20-1.35 gibi

5.  Alıntı Originally Posted by eğitimci Yazıyı Oku
    sayın body sizce ky de mi
    usta bende bilmiyorum ama gidecek hisse bir önceki kapadığı tavanın altında işlem yapıyorsa sıkıntı var gibi,spek ne isterse o olur bende senin gibi sadece tahmin üzerine konuşuyorum bir bakarsın alım dalgası başlar burası borsa herşey olur banka kotasyon alış 1,41,satış 1,47 diyor

6. Hisse net cepte 24saat aktif. Bu gün cuma hani on dan. Sayın Eğitimci 😇 şu an ki durum kısa vade, vur kaç düşünen için çok iyi. Dün %20 bu gün %5eksi.%15 kar. Asıl önemli olan uzun vadede neler olacağı. Net bir haber gelmeden güven duymak çok zor. Hele mr. Spek e asla. Yıllardır takip edenler bilirler ne kadar acımasız olduğunu. Aslına bakarsanız ondan merhamet dilenen ek halimizde yok. Herkes hür aklı ve tecrübesi ile kendisi için en doğru kararı verecektir. İşin özü mr. Spek, spekliğini yapacaktır.

Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Fırıldak gibi, büyük ihtimal yüksek oranda kendi alıp, kendi satıyor diye düşünüyorum. Mr spek in sağı solu belli olmaz. Tavan ile taban kardeştir ona. Herzaman ihtiyat derim.
    "Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. "

Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 38/178 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •