Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım mı.?

Oylayan
145. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir

85 58.62%
  • dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı

18 12.41%
  • Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil

12 8.28%
  • Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı

20 13.79%
  • ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok

18 12.41%
  • Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.

4 2.76%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 593/1002 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku

bunlar o kadar zevksizki iki kuleyi yanyana dikiyorlar birisinin penceresinden adeta diğerine dokunabilrsin.. o derece rezil bir uygulama pratiği var son yıllarda.. tamamen akapenin rant ile ülkeyi çirkinleştirmesi.. tüm bu imar konuları onlardan soruluyor..

şehirleri geçtim trabzon uzungöl gibi yerleri bile betonlaştırdılar, ki orası binlerce yıl dayanmış karpostallık bir güzellik olarak ama bu akape döneminde kaderi betonlaşmak olmuş.. adeta akape her yeri uzungöl yaptı..
    Hocam rant nerdeyse orda bitiveriyorlar.
    Şehirler krizde durunca , gecmis aylarda lanse edilen 100bin konut kapsaminda bizim denizlide ki köye 150 konut yapilmasina karar verildi.
    Köylünün samanini kurutup, hayvanlarini otlattigi koy icindeki en degerli yeri toki konutuna ayirdilar. Bu temmuz da kuralar cekilip projelendirmehe gecilecekmis.

Yahu devletin arazisi tamam da , hayvancilik yapan köylünun kafasina sikiyosun. Adam merasini kapatiyosun. Ondan sonra et niye pahali deyip angus getirirler.
    Köy yerinde katli apartmanda oturmak isteyenleride anlamiş degilim tabi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teknik yapının kartaldaki uplife projesinden bir ev alıp satmıştım.Ev bir artı birdi.Bu tek odalı evler iki ayrı tip blokta vardı.Benim aldığım blokta tek odalı evler iki odalı evlerle kombine edilmişti.İki blok sadece tek odalı evlerden oluşuyordu .Birkatta 9 adet tek odalı ev vardı.9 adet kapı ufacık koridorda yanyana dizilmişti))))))) Sanki otel ,otel odasına giriyorsun duygusu veriyordu.Ki teknik yapının eski projelerinde işçilik kalitesi çok iyiydi,son projeleri bildiğin TOKİ.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Sadece ögretmenim.
    Her işi yapmaya calisip hepsini yarim yamalak yapanlardan degilim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bir ogretmen maasiyla dediklerinizi yapmak IMKANSIZ

Ben size gercek isinizi sordum.

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    şu an getto dediğimiz yerlerin çoğu son 30 senenin ürünü..

nufus çılgın arttı istanbulda.. nufusu imar hileleri ile arttırırsan cennet bir mahalleyi bile cehenneme çevirirsin..mesela son dönemdeki bagdat caddesi.. resmen berbat hale geldi.. oysa eskiden harikaydı..

o nedenle ne olursa olsun eskiden bir istanbul vardı diyoruz.. 4-5 milyon nufus.. daha az belediye.. daha merkezi yerlerdeki yapılaşma.. daha makul bir trafik.. daha yürünebilir sokaklar..

evet bunların hepsi istanbul ile bugun istanbul dediğimiz ama aslında bangladeş tarzı yeri birbirinden net ayıran şeylerdi.. fark yaratan şeylerdi..
    Hocam cadde konusunda destekliyorum sizi. Orada %25 emsal artırdılar, lazlara rant sagladılar. 2023 secimleri öncesi yine emsal artar orda ikinci bi dalga ile betonlaşma devam eder. Beklentim o yönde.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Fed parayı cekmeye başlayınca, TL varlıkların tekrar anasını aglamaya başlar.

2022 2023 gibi FED parayı cekmeye başlayacaktır.
    FED o paralari cok cok uzun sure boyunca cekemeyecek

Cekmeyi birak bence daha coooook para basacaklar

Cunku Amerikan ekonomisi para basarak yuruyor teknolojiyle uretimle degil

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku

son dönemde buna benzer kümesler ev diye satılıyor..

komedi..
    Keske aramizda para toplayip sizi Cin Hong Kong NY San Fransisco yada Singarpur gibi dunyanin en buyuk sehirlerine yollayabilseydik

O zaman Istanbuldaki yapilasmanin evet igrenc oldugunu ama bunun butun dunyada kabul gormus bir sistem oldugunu gorurdunuz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku

istanbul.. sahilden bir görüntü..

kümes yığını..zevksizlik abidesi..

bunları ev diye satıyorlar..
    Tamamiyle katiliyorum yazdiklarinizin hepsi dogru

Ama butun fakir ulkelerde ayni

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Keske aramizda para toplayip sizi Cin Hong Kong NY San Fransisco yada Singarpur gibi dunyanin en buyuk sehirlerine yollayabilseydik

O zaman Istanbuldaki yapilasmanin evet igrenc oldugunu ama bunun butun dunyada kabul gormus bir sistem oldugunu gorurdunuz
    yaw hehe..

biz ülkemiz için iyisini istiyoruz..

bütün dunyada kabul görmüş bir sistem değil.. uydurma..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 593/1002 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •