Alıntı Originally Posted by cimşit Yazıyı Oku
Hisse ile ilgili paylasımlariniz..ozelliklede alış satış ve kademeler..Katkılarınız ve izlenimleriniz için tesekkurler sayin magnefito..mantıkli ve faydalı buluyorum kendi adıma..
Bu arada düşuncem ; 2.10 ve 2.06 güclu destekleri alim icın uygun seviyeler olup..( 1.95 lere sarkarsa o daha güzel olurki )orta ve uzun vadede herseye ragmen ! Iyi getiriler saglayacaktir..Tabi normal sartlarda bu düşuncem..kuresel bir riskle karsılasilmadigi muddetce ! Biz izliyoruz tabiki..pozisyonumuz degismedi..ytd
2 nin altını zorlayacaklarını düşünüyorum. Düşündüklerim tutmuyor bu hissede buda diğer durum. çıkmaz derken yukarı yaptılar bir anda.2,10 kritik seviyeden kapattılar ama adamlar gıcıklığına 2,09 daki 300 bine verdiler. Onun için bu hissede değil her hissede şurası tutar burası tutar demiyorum para tekniği bozar diyenlerdenim. Destek denilen şeylerinde satış amaçlı kullanıldığını, direnç denilen olayın ise, hisse toplamak için kullanıldığını anladım şu yirmi yılda. Gelelim meturda olana. Hazır ky.nın psikolojisini bozmuşlar zaten, herkesin eli satış butonunda olucaktır yarın. ilk 30 dakikada ky. hisseden kurtulmaya çalışacaktır. Buna oynayacaklar. 2,10 seviyesini bellettiler millete. 2,08 veya daha aşağı bir kademeden açıp sürü halinde milleti satışa kanalize edebilirler. Benim öngörümde budur. Yada adam gibi 2,25 üstüne kadar satışları toplar ve yoluna devam etmesi gerek diyeceğim ama ne olur yarın yaşayıp görücez.