Sayfa 14/99 İlkİlk ... 412131415162464 ... SonSon
Arama sonucu : 790 madde; 105 - 112 arası.

Konu: GEREL - Gersan Elektrik

1. Bu hafta gerel haftası olması dileğiyle tüm yatırımcılara hayırlı uğurlu gelsin.

Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Bu hafta gerel haftası olması dileğiyle tüm yatırımcılara hayırlı uğurlu gelsin.
    Hadi inşallah🙏

3. Gerel in yerli otomobil ile ilgili bir ortaklığı yada fayda sağlayacağı bir mevzu var mı acaba??

4. https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...larda-41546946

Borsa da fırsatlar bitmez sen yeterki parayı bitirme...

5.  Alıntı Originally Posted by remy Yazıyı Oku
    Gerel in yerli otomobil ile ilgili bir ortaklığı yada fayda sağlayacağı bir mevzu var mı acaba??
    Günaydın arkadaşlar

Sayın remy@ şunu hatırlıyorum Elon MUSK şirketi ile bir anlaşmalarını KAP a bildirmişlerdi Türkiyedeki elektrikli otomobillere şarz istasyonu yapacaklardı ortak olarak ,teknolojisi ve sermayesinin büyük bir kısmı onlar tarafından karşılanacak gerelde kurulum ve istasyon organizasyonunu gerçekleştirecekti bu haberden sonra bir daha ses seda çıkmadı bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa çok memnun oluruz ,son durum ne bu iş nerede kaldı bir bilen mutlaka vardır ,sizlerde araştırırsanız belki bir ip ucu yakalarız buda hepimizin lehine olur yatırımcılar olarak ,her kese sevgi ve saygılarımla

6. Herkese kolay gelsin,
    bugün GEREL yatırımcı ilişkileri hakkında twitterda da büyük bir serzeniş gördüm ve okudum.

Harun Kahraman Bey de GEREL yatırımcı ilişkilerine ulaşamadığını yazdı.

Bu gerçekten hiç hoş değil!!! Hepimiz ; ama küçük ama büyük borsadaki şirketlerin ortağıyız.

ve Yatırımcı ilişkileri çalışanları da bizim sorularımıza en azından bir kere dahi olsa da cevap vermeli.

bu harektleri Marka değerini küçültecek, çocukça davranışlar olarak görüyorum.

mesela Gerelin piyasa değeri 350 milyon TL aşağı yuları 50 milyon dolar..

dünyada 50 milyon dolara teknoloji-elektrik şirketi mi kaldı?

aslında kalmadı.. ama patronların ve çapsiz yönetimlerin oyuncağı olan şirketler maalesef böyle oluyor.

Patronların derdi maalesef genelde vurgun ve borsada şirketleriyle oynamak

ve maalesef kendilerinden başka kimse kazansın istemiyorlar.

Halbuki , bırakın siz işinizi yapın şirketinizi büyütün, insanlardan haberleri saklamayın.

Patron kafasından sıyrılın..

Şİrketiniz zaten güzel yerlere gelecek. Erzurumdaki fabrika ne durumda?

Uv işi ne durumda? Çaycumadaki panasonic işbirliği ne durumda ? hepsi kapalı kutu..

ama işiniz vurgunsa bu haberleri en tepede yollarsınız milleti yıllarca mağdur edersiniz, eskiden yaptığınız gibi..

Dünyayla rekabette iken, kendinizi 50 milyon dolarlık piyasa değeri olan bir şirket olarak görüyorsanız sizin bileceğiniz iş tabii..

ama ortaklık anlaşması yaptığınız Korelı firmanın Seoul Viosys nin Piyasa değeri yaklaşık 100 milyar Dolar(google verilerine göre)

7.  Alıntı Originally Posted by HEG Yazıyı Oku
    Herkese kolay gelsin,
    bugün GEREL yatırımcı ilişkileri hakkında twitterda da büyük bir serzeniş gördüm ve okudum.

Harun Kahraman Bey de GEREL yatırımcı ilişkilerine ulaşamadığını yazdı.

Bu gerçekten hiç hoş değil!!! Hepimiz ; ama küçük ama büyük borsadaki şirketlerin ortağıyız.

ve Yatırımcı ilişkileri çalışanları da bizim sorularımıza en azından bir kere dahi olsa da cevap vermeli.

bu harektleri Marka değerini küçültecek, çocukça davranışlar olarak görüyorum.

mesela Gerelin piyasa değeri 350 milyon TL aşağı yuları 50 milyon dolar..

dünyada 50 milyon dolara teknoloji-elektrik şirketi mi kaldı?

aslında kalmadı.. ama patronların ve çapsiz yönetimlerin oyuncağı olan şirketler maalesef böyle oluyor.

Patronların derdi maalesef genelde vurgun ve borsada şirketleriyle oynamak

ve maalesef kendilerinden başka kimse kazansın istemiyorlar.

Halbuki , bırakın siz işinizi yapın şirketinizi büyütün, insanlardan haberleri saklamayın.

Patron kafasından sıyrılın..

Şİrketiniz zaten güzel yerlere gelecek. Erzurumdaki fabrika ne durumda?

Uv işi ne durumda? Çaycumadaki panasonic işbirliği ne durumda ? hepsi kapalı kutu..

ama işiniz vurgunsa bu haberleri en tepede yollarsınız milleti yıllarca mağdur edersiniz, eskiden yaptığınız gibi..

Dünyayla rekabette iken, kendinizi 50 milyon dolarlık piyasa değeri olan bir şirket olarak görüyorsanız sizin bileceğiniz iş tabii..

ama ortaklık anlaşması yaptığınız Korelı firmanın Seoul Viosys nin Piyasa değeri yaklaşık 100 milyar Dolar(google verilerine göre)
    Dostum slm lar ..gizlilik anlaşmalarından dolayı her bilgiyi paylaşmak istemeye bilir şirket..

Burada bilanco üzerinden gitmekte fayda var .

Bir kâr kaçırma benzeri bir şey var ise bilanço dan görünür..

Harun kahramana kendisi bir yatırımcı mıdır Kimdir acaba

8. Harun kahraman Twitterda yazan çok takipçili bir hesap..

1)Mesela Gerel tarafından açılan ve ürün kataloğuna kadar hazırlanmış ürünler olan yani,
    www.virusendstop.com daki ürünler neden açıklanmıyor-duyrulmuyor?
    Bu ürünler satışa hazır ürünler..

2) Serdar Salcı beyin Mayıs ayında AVM lerde Gerelin ürünleri kullanabilir haberinin üzerinden neden gelişme yok? Mesela, Zorlu AVM 2 milyionn lira ödeyerek bu konuda başka bir firmayla anlasti

3) yatırımcı ilişkileri sorulara neden cevap vermiyor gibi soruları çoğaltabiliriz?
     Alıntı Originally Posted by ulver Yazıyı Oku
    Dostum slm lar ..gizlilik anlaşmalarından dolayı her bilgiyi paylaşmak istemeye bilir şirket..

Burada bilanco üzerinden gitmekte fayda var .

Bir kâr kaçırma benzeri bir şey var ise bilanço dan görünür..

Harun kahramana kendisi bir yatırımcı mıdır Kimdir acaba

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 14/99 İlkİlk ... 412131415162464 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •