Sayfa 573/1001 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: Viop-XX

1. Borsaya bu kadar ky girmisken bu kadar yukseltmeleri ayrıca enteresan. Globald bir haftadır yatayken bile ciddi ralli yaptık.

2. Yarın tekrar yüksek açarsa bankalardaki longlarımı kapatacağım. Bankalarda bi düzeltme gelecek gibi. Thyao daha beklediğim hareketi yapmadı longa devam. Pgsus ve sahol de aynen long. Bugün asels longlamıştım biraz. Spotta da ecilc aldım kapanışta yarın güzel bi açılış bekliyorum veririm direk. Bucim, kervt,odas, zoren var spotta bakalım tavan açan olacak mı.

3.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Borsaya bu kadar ky girmisken bu kadar yukseltmeleri ayrıca enteresan. Globald bir haftadır yatayken bile ciddi ralli yaptık.
    çok zarar etti palaçook,keriz kaptırdı maLLARI

4. Cuma akşam seansinin aynısını yapıyor. Yarın Sabah ta 135.000 açacaktır. Acayip şortçu sıkıştırması yapıyor demekki büyük düşüş gelecek.

Yuklu short pozisyon acan arkadaslarin nasil hesaplari patlamiyor anlamiyorum?
    131 binden shorta donus yaptim. 8.ay vade
    . Su an daha da cikacak gibi geliyor bana. Pozisyonum az o yuzden rahatim. Ama yuklu pozda olanlar benden daha rahat. Cidden anlam veremiyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Pala akşam seansında bile aldıkça alıyor aldıkça alıyordu... yapma diyordu shortcular zalım palaya yapma... ama dinlemiyordu pala... bu kadar parayı nerede saklayacağım diyordu pala... ama ky anlamıyordu... ikinci dalga gelecek diyordu ky... palada daha çok para basarlar o zaman diyordu ve hiç durmadan alıyordu kontratları...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bu iyiydi dostum zenci yakalamış affedermi hiç.

7.  Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Yuklu short pozisyon acan arkadaslarin nasil hesaplari patlamiyor anlamiyorum?
    131 binden shorta donus yaptim. 8.ay vade
    . Su an daha da cikacak gibi geliyor bana. Pozisyonum az o yuzden rahatim. Ama yuklu pozda olanlar benden daha rahat. Cidden anlam veremiyorum.
    1000 tane açıyor demek 5000 lik para var.......başka açıklama yok,yoksa üfrüyor.......

8. Cuma akşam seansinda açtığım şortları bugün sabah açılışta kapatmayı düşündüm global kötü akşam saatlerinde gevşer dedim. kafaya nedeyse 2000 puan daha yedim.

Sayfa 573/1001 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •