Sayfa 589/1001 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,705 - 4,712 arası.

Konu: Viop-XX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    benim çocuk abartmıyorum bir römork test çözdü
    2 mat 1 fen 2 türkçe 1 mat boş

Türkiye derecesi bekliyorduk Ankara fen istiyordu

(kendisi her dönem okul birincisi)

psikolojisi bitik durumda artık kısmetse uni de deyip avutuyoruz...
    bizimki de ciddi çalıştı. onun yüzünden evde 9-10 aydır olaganüstü hal vardı..Çıt çıkmazdı,misafirlik işini bile sınırlamıştık(gerçi zaten son 3 ay zorunlu tecrit vardı).
    ama beklediğimiz gibi olmadı..ANKARA FEN LİS. istiyorduk,olmayacak..

2.  Alıntı Originally Posted by NONAME Yazıyı Oku
    Soruları inceledim.
    Ben geçen yıllardan farklı bulmadım. Bilgi ve onu kullanmak şeklinde sorulmuş. Belki süre sıkıntısı olabilir. Ayrıca sıralama sınavı olduğu için önemli değil.
    Aynen,sorun olmayacak..

hem covid hem heyecan mahvoldu çocuklar..
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

3. Bugun saatlik bankalarda düzeltmeye giderlerse önümüzdeki 1-2 saat içinde olacak barlar tayin edecek , yataya sara bilir endeks.

yıllardır basit ve ezber sorular soruyorlar.. eğitimin ne kadar kötü olduğu pisa testlerinin sonuçlarından da belli zaten.. 4 işlemi, havuz problemlerini vb geçtik daha okuduğunu anlamayan bir nesil var.. sınavları müfredat içeriğinden güçlü biçimde esinlenerek ama süprizler de katarak ve zeka testi karışımı yapmalılar.. sadece çok test çözmek ve soru tiplerini ezberlemek işe yaramamalı..umarım o yönde adımlar atmışlardır nihayet..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    bizimki de ciddi çalıştı.evde onun yüzünden 9 aydır olaganüstü hal vardı
    ama beklediğimiz gibi olmadı..ANKARA FEN LİS. istiyorduk,olmayacak..
    O istediği halde Ben kesinlikle göndermezdim

Bana göre ortalama okulda okuyupta okul puanını iyi getirmesi dışardan takviyeyle üniye gitmesi daha iyidir..

büyük çocuk öyle başardı çok şükür.
    evden 7 insan boyu test kitabı attık

6. Tek sınav yerine her dönem merkezi sınavla(toplamda 8 sınav) ve bunların ortalaması ile üniye gidilmesi en uygunudur..

forumu meşgul ettik kusura bakmasınlar..

gerçi palanın eziyetinden iyidir

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bugun saatlik bankalarda düzeltmeye giderlerse önümüzdeki 1-2 saat içinde olacak barlar tayin edecek , yataya sara bilir endeks.
    Bankalara satış başladı. Gün içi düzeltme mi yoksa eksi mi kapatacak emin değilim

bir sınavda yüzlerce birinci çıkıyorsa o testte bir şeyler yanlış demektir..daha da zorlaştırmalıllar.. sadece test çözerek iyi sonuç alınamayacağı psikolojik olarak anlaşılmalı ülke çapında.. mevcut durumda çocuklar sadece teste odaklandıkları için spor müzik ve hayal kurmak gibi önemli bir çok şeyi yapmıyorlar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 589/1001 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •