Sabah sabah iyi güldürdün kendine dostum...Türkiye'de beton ekonomisinin sebebi savunma sanayini desteklemek içindir. Akp döneminde ayyuka çıkarıldı. Sonuç alındı, başarılı olundu:![]()
Sabah sabah iyi güldürdün kendine dostum...Türkiye'de beton ekonomisinin sebebi savunma sanayini desteklemek içindir. Akp döneminde ayyuka çıkarıldı. Sonuç alındı, başarılı olundu:![]()
Tabi tabi askeri vesayet kalktı,gavurlar bizden elini eteğini tamamen çekti,özgür özerk yapımıza kavuştuk,tüm kararları kendimiz vermeye başladık,adamlar bizim bu durumumuzu görünce tabi hem kıskandılar hem kudurdular,gavur işte adı üstünde, neyse artık gavurların esamesi okunmaz her kararımızı maşallah kendimiz veriyoruz.Betonsa beton,kime ne ,hele şu kanal istanbulu da piyasa açılınca kredi falan bir yaptık mı tamamdır.Kanal istanbul işi de mühim onu yazmamanıza ben şaşırdım.
Ben bir gavur kitabı okudum,anthony perkins mi neydi,bir ekonomik tetikçinin itirafları diye,bak bak bak adam olsan itirafçı olmazdın,allahın döneği,münafık, yazdığın paçavralara bak.Yok gavurlar bir ülkeyi dolandırmaya kalkınca hemen işe yaramaz altyapı işleri yaptırırlarmış,bu alt yapı işlerini zaten kendi şirketleri yaparmış,verilen borçlar daha ülkeye girmeden bu şirketlere gidermiş,borçlanan ülke parayı dahi görmezmiş falan filan.Hep uydurma saçma sapan işler.Allahın münafığı,gavurlarda da bunlardan çok var.
Nuris'e aldırmayın. Dezenformasyonda üstüne yoktur..
Bir kere Che için uyuşturucu kaçakçısı dediydi. Düşünün artık..
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Coronavirus Report Red circle
@KoronaReport
·
1h
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde gittiği düğünden sonra koronavirüs'lü olduğu öğrenilen kadının başka bir düğüne daha gittiği ortaya çıktı.
Reha abi corona tavşanlıda yaşanıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yer İmleri