Az kalsın 90 a çakıyodular hocam [emoji28]SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az kalsın 90 a çakıyodular hocam [emoji28]SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
116 bin görüldü ama hemen ardından gevşemede görüldü özellikle bankalarda.. ee.. şimdi ne yazacağız? yazacak bişeyde kalmadı. çünkü bankaların bugünkü gevşemesi aceba yarında bu gevşemenin devamı gelebilirmi diye düşünmeme neden oldu.. neyse bizde hisselerimizi takip ederiz zaten endeks hikaye... öyle olmasaydı bankaların satış yediği bir piyasada diğerleri çökerdi.. 116 bini nasıl tutturmuşum ama.. biraz övüneyim değilmiövünmeyimmi? hadi geriye dönün bakın bakalım prof analistlere ne demiş.. 115 bin bunu hep hep duydum.. ama 116 bin valla ben hiç duymadım.. amaan neyse laf olsun işte.. yemişim endeksini.. cambaza baktan başka bişey değil..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
ben makara olsun diye yazdım. en doğrusu insanın kendi kağıdını takip etmesi. olumlu veya olumsuzluklar kağıdınızada yansır zaten. ayrıca onu bunu takip etmeye gerek yok bence.. kafa karışıklığından başka bir işe yaramaz çünkü. ee.. tabi birazda oyunu okuyabilmeli insan. GÜNAYDIN..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
KOZAL_ beklendim ilk etapta 83.45 idi.. oda saman altından yürüterek halletti sayılır
MGROS_ defalarca al sat yapılacak bir kağıttı ama işte.. direksiyon kuvvetli olmalıydı
VKGYO_ sanki en zor kağıtmış gibi gözüksede bunuda kullanmak için direksiyon kuvvetli olmalıydı
BRSAN_ gösterip gösterip çekiyor ama, ağanın elimi tutulur. bakarsınız vicdana gelir
ayrıca ben bunları fakirin tavuğu tek tek yumurtlar diye çoktaan şutlamıştımsürekli dar alanda kısa paslaşmalar yapılmalı yoksa daha çok otobüs beklenir
![]()
ENDEKS_ düşünüyorum kaşınıyorum demeye gerek yok.. boş adam işi o sözler isterse kralı olsun.. bunlar düzeltme satışları. nereye kadar satarlar nerde sonlanır artık bunada oyuncu kendi karar verecek. bana göre 121 bin yolunu açıp 116 binden çaktılar.. zaten benim beklentimde göstererek almayacaklarını düşündüğüm için 116 binden çakmaları idi ve düzeltmesiz borsa olmaz diye hoplayıp zıplamadan ufak yollu çakacaklarınıda yazdık...
121 bin yolu açık bu bir düzeltmedir diye yazdık ama bu her kağıdın yürüyeceğinide göstermez.. bir çok kağıt duyarsız kalabilir.. hatta zarar bile ettirebilir.. bunuda hesaba katmak lazım
erken uyanınca ne yapayım işte girip çıkmadığım okumadığım yer kalmıyor.. bu kadar yalanın söylendiği, bu kadar palavranın atıldığı, başka bir alem varmıki aceba diye düşünüyorumda... aklıma hemen avcılar geliyor ama onların en azından namlularında sıkabilecekleri fişekleri var diyorum.. tabi buna tıwıtırı mıvıtırı zivıtırı hepsi dahiladamın alnında bi ..oktan anladığım yok yazıyor. nasıl olsa meydan boş havada serin birazda ben sallayım diyor herhalde
![]()
heryerde bolca bulunur
https://www.youtube.com/watch?v=C126xBJeQXA
Yer İmleri