Sayfa 332/1001 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. Bu ABD Tv'lerini izleyince, insanlarin, kabaca 2 kampta toplandigini fark ediyor insan.

Bir kismi, bu salginin asla gecmiyecegine inaniyor, gelen olum haberlerine cok duyarli, gelecek 10 seneyi filan dusunuyorlar.

Ikinci grup insan ise, asi, tedavi vs. yollarla bunun onleminin alinacagina inaniyor.

Bu durumda,yeni hasta sayisi arttikca, Trump sacmaladikca, borsalar dusuyor, kimse ses cikarmiyorsa, yukseliyor.

Eger karamsar goruste olanlarin tahmini dogru olacaksa, hic bir ABD'linin ne evi ne serveti bir seye yarar. Altin varligi dahil.

Bu salgin gecmek zorunda, yoksa insanligin sonu demek icin cok erken.

Diye dusunuyorum.

23 Ekimde FDA onaylı aşı açıklaması gelirse Trump su an oluşan 14 puanlık farkı kapatır.Eger olmazsa 3 Kasımda Biden gelecek görünüyor.Bu arada Rusya veya Cin den aşı açıklaması gelirse o zaman sadece Trump ın değil ABD nin de karizma çizilir.Su ana kadar asıya konan para 50 milyar doları astı dünyada.Kanada aşı bulununca siringa sıkıntısı olur diye 37 milyon siringa siparişi verdi.Israil tüm asi yarısının önde giden firmalarına avans verdi.ABD kendi diisnda alternatiflerden Sanofi ve Astra Zeneca ya para koydu.Eger bu konu sadece Afrika’yı ilgilendirse aşı 10 yolda çıkmazdı.Ucu Batıya dokununca süreç hızlandı.Ası çıkar fakat karlı olması icin influenza asısı gibi yolda en az bir belki de iki defa uygulanmalı ki bu yatırılan paralar çıksın.Ası yaptır ömür boyu korun bu kadar para harcanınca mümkün değil.Hayırlısı bu iş öyle ya da böyle bitsin de...YTD

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,549
    dolarda 9 a yelken açmak

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bu ABD Tv'lerini izleyince, insanlarin, kabaca 2 kampta toplandigini fark ediyor insan.

Bir kismi, bu salginin asla gecmiyecegine inaniyor, gelen olum haberlerine cok duyarli, gelecek 10 seneyi filan dusunuyorlar.

Ikinci grup insan ise, asi, tedavi vs. yollarla bunun onleminin alinacagina inaniyor.

Bu durumda,yeni hasta sayisi arttikca, Trump sacmaladikca, borsalar dusuyor, kimse ses cikarmiyorsa, yukseliyor.

Eger karamsar goruste olanlarin tahmini dogru olacaksa, hic bir ABD'linin ne evi ne serveti bir seye yarar. Altin varligi dahil.

Bu salgin gecmek zorunda, yoksa insanligin sonu demek icin cok erken.

Diye dusunuyorum.
    Gerek merkelin geçmişteki konuşması, gerekse ingilterenin aşağıdaki tahmini şu anda tutarlı görünüyor. Rakamlar ortada başından beri herkes işin gideceği yeri biliyor.

“İngiltere’de hükümet yeni tip koronavirüs Covid-19’a karşı radikal önlemler almazken “sürü bağışıklığı” politikasıyla nüfusun büyük bir çoğunluğunun enfeksiyona bağışıklık geliştirmesi amaçlanıyor. Ancak resmi tahminlere göre ülkede halkın yüzde 80’ine virüsün bulaşması bekleniyor. Bu durumda 7,9 milyon kişinin hastanelik olması ve 320 bin ila 530 bin hayatını kaybetmesi bekleniyor.”

Aşağıda google’daki mevcut rakamlar var.
    Onaylanmış vakalar
    9,61 Mn
    +167 B
    İyileşen
    4,81 Mn
    Ölüm
    489 B
    +5.336

https://www.google.com.tr/amp/s/tr.e...30-bin-kisi-ol

Tespit edilen covid vakalarının hastahanelik olanlar olduğunu kabul ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    Yani merkez kahverengi pantalonunu istiyor))))))
    Bilmeyenler için fıkrayı anlatayım.Gemi açık denizde seyrederken gözcü bağırıyor kaptan ufukta korsan gemileri var,kaptan kaç tane diye soruyor ,gözcü üç diyor.Kaptan çabuk bana kırmızı gömleğimi getirin diyor.İkinci kaptan efendim neden kırmızı gömlek.Kaptan savaşa giriyoruz yaralanırsam kırmızı gömlek kan lekesini tayfalara belli etmez moralleri bozulmaz diyor.O sırada gözcü bağırıyor efendim yanlış görmüşüm şimdi diğer gemilerde gözüktü 30 tane korsan gemisi var.Kaptan yanındakilere dönüyor çabuk bana kahverengi pantolumu getirin.

6. O kaptan
    Konfüçyüsçü galiba
    Olay kesinkes ise
    Zevk ü Sefa aleym bende diyo

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Dehidrasyon yani uzun süreli az su içmeden kaynaklı sıkıntılar yaşamış biri olarak üç dört sene 4 litre civarı içtim. Doğrusu idrar renginizin açık sarı olması. Rehidrasyon yaşarsınız. O da zararlı. Tıbbı yaşayana yani bana sorun. Kalb için kaslar ve ritim için alıç damar açacaksanız sinir otu. Ayhan abiyede söylemiştim diye hatırlıyorum sinir veya damar otu olarak bilinen otu. Herkese sağlık dilerim. Matrix gibi bir alerjim var bir biterse dünya benim.
    Sn MKELES, Alıç'ı nasıl tüketiyorsunuz, sirke olarak mı, meyve olarak mı? Marketten alıç sirkesi almıştım, daha kullanamadım, kimi sabah aç karnına kimi tok karnına diyor.
    Bir de pazarlarda hiç meyve olarak görmedim satıldığını...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 332/1001 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •