Hocam bedelli sermaye artırımı kötü algılanmasını sağlayan zamanında kötü patronlar tarafından yapılan soygunlar. Biz burada info yönetimine güveniyoruz ki yatırım yaptık. Takasları inceliyorum son 5 günde deniz bank 133 bin satmış deniz yatırım 120 bin almış sağ cep sol cep mi bilmiyorum citi bank da çıkış olmuş biraz. Ama yatırım fonları ve yatırm ortaklıklarının hisseye ilgisi var yüzde 10 civarı payları var dolaşımdaki lotlarda.kurumsal yatırımcıların hisseye ilgi duyması olumlu.

Originally Posted by
clastobar
Diğer aylarda da örneğin mayıs ayında da güzel getiri sağlayanlar var hocam. Burada anlatmak istediğim bedelli sermaye arttırımı kötü algılanmamalı. Şirket çok hızlı büyüdü. Bu müşterilere portföylere hizmet vermek için para gerektiği. Şirket ismi vermeyeyim pc donanım satışı pandemi döneminde çok artınca bu şirketlerden biri stoklarını arttırmak için yüksek kredi çekti buda bilanço da faiz giderini arttırdı. Bu süreçte yeni yatırımcı sayısı da işlem hacimleri de çok arttı.Bu süreç bazı sektörleri büyüttü. Belkide kredili işlemlerde çok arttı ve bunun için yakın zamanda bono ihraç edildi buda yeterli olmadı bedelli yapıldı gelen paranın nerede kullanılacağı açıklanınca göreceğiz. 1.5 milyona çıkan borsa yatırımcı sayısı var buna göre pozisyon almak gerekli değil mi. Sizin dediğiniz denizbank işi konusunda bilgi sahibi olan var mı kapta sadece Sibel gökalp ve diğer yazıyor. %5 üzerinde payları olanların bildirmesi zorunlu değil mi. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Yer İmleri