Sayfa 830/899 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1. değişim oranına müdahale olabilir, birleşmeye kadar soda'yı diğerlerinden pozitif ayrıştırabilecek tek bu seçenek kalıyor.
    ayrılma hakkının belirlenme şekli ise genel olarak sorunlu bence.. Borsada ileride yapılacak birleşmelerde birleşme haberini önden öğrenenler fiyatı suni olarak baskılayabilir, ayrılma fiyatını düşük çıkarabilir. Bizim borsamızda olmayacak iş değil, hatta böyle olacağı kesin gibi, spk gibi yatırımcı haklarını korumakla mükellef bir kurum bu ihtimali düşünmemiş mi merak ettim doğrusu.

2. beyler sıkmayın canınızı surda golden gross a ne kaldı
    Tekkeyi Bekleyen Çorbayı İçer

3.  Alıntı Originally Posted by flamenco72 Yazıyı Oku
    Birleşme başvurusu ne zaman?
    Kanun çıktıktan sonra..
    İşine gelmezse başvurmayadabilirsin ama şartlar bunlar

"Mehmet ağa seni öldürücem!.." diyerek işlemi kamuoyuna açıklıyorum..(O sırada adam öldürmek suç değil)
    Bundan bir ay sonra, adam öldürmenin suç olduğuna ilişkin kanun çıkıyor....
    Bu kanun çıktıktan sonra, başvurumu yapıp adamı öldürüyorum..
    SPK da diyor ki; "Adamı öldüreceğini, kanundan önce açıkladığı için, kanun çıksa da ve koskoca kaanuna rağmen.. banane banane suç sayılmaz .
    Bunun hangi SPK diyor:..?
    Azımsanmayacak sayıda yatırımcılar için katastrofik sonuçlar üreten, Halka arz seferberliğinin baş aktörü SPK..
    Önceden de yazmıştım..aslında ortada kamuya açıklamış bir işlem falan da yok...neymiş o açıklanan işlem bi anlatsınlar bana?.Açıklanan nedir? İşlem mi..Niyet beyanı mı?..
    Her neyse elimizdeki SPK bu....
    Şİmdi tekrar bi düşünmek zamanı Ülkemize yatırım yapacak mıyız? "Töööbe" mi diyeceğiz?..
    Kendi adıma SPK'ya rağmen; ve SPK'nin kendisini de risk unsurlarından biri olduğu kabulu ile yatırımlarıma devam edeceğim..
    Ne yapak.... atsan atamazsın satsan satamazsın..Birlikte yaşamayı öğrenicez
    Ne birlikte yasayacagiz ustadim. Yeni para sokmuyorum borsaya iki sene onceki fener bedellisinden beri. Sadece covid de cok gerileme olunca hafif destek atmistim. Bundan sonrada yukumu aldikca cikarim piyasadan. Dolar tekrar 6 lari gorursede dolar alir solugu yurt disi yatirim yerinde alirim.

Turkiye piyasasina emekli fonlari ve bir iki yabanci fon haric yatirim yapan eski usul yatirimci kalmaz bu gidisle. Son bir aylik fiyat nedir Allah askina. Covid krizi gibi bir anda cek fiyati asagi sonra bedavaya piyasadan cik. Halkbankin 10 kusur dolardan hisse satip 1 dolardan gecen ayki bedellisi ile toplamasina benzedi. Eee guvenip alanin elinde patladi. Avrupada son iki yilda gordugu en yuksek seviye alinir bizde son bir aylik ortalama vesselam.

4.  Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Ne birlikte yasayacagiz ustadim. Yeni para sokmuyorum borsaya iki sene onceki fener bedellisinden beri. Sadece covid de cok gerileme olunca hafif destek atmistim. Bundan sonrada yukumu aldikca cikarim piyasadan. Dolar tekrar 6 lari gorursede dolar alir solugu yurt disi yatirim yerinde alirim.

Turkiye piyasasina emekli fonlari ve bir iki yabanci fon haric yatirim yapan eski usul yatirimci kalmaz bu gidisle. Son bir aylik fiyat nedir Allah askina. Covid krizi gibi bir anda cek fiyati asagi sonra bedavaya piyasadan cik. Halkbankin 10 kusur dolardan hisse satip 1 dolardan gecen ayki bedellisi ile toplamasina benzedi. Eee guvenip alanin elinde patladi. Avrupada son iki yilda gordugu en yuksek seviye alinir bizde son bir aylik ortalama vesselam.
    Haklısınız..
    Eğer idare mahkemesinde tebliğin bu hükmü ile ilgili iptal ve yürütme durdurma davası açsaydım..
    Dilekçemdeki başlıklar
    - Yetki Gaspı
    - Görevi Kötüye kullanmak
    - Görevi ihmal (iki üç ay bi tebliğ yazılmadı)
    - Normlar Hiyerarşisi
    - Anayasaya aykırılık
    - Hukukun temel ilkelerine aykırılık
    - Yatırımcının bilerek ve isteyerek zarara uğratılması

gibi konular olurdu..
    Eh açsana...
    Bulunduğum yerden bunlarla uğraşacak imkanım yok..
    Büyük yatırımcı düşünsün..
    Ucunda büyük ödül olabilir..Bakarsın Mahkeme Y.D verip ardından ilgili hükmü iptal eder..
    İşbankası adil fiyattan almak zorunda kalır..
    Bir de genel Kurulda ayrılma hakkı kullanacak olsaydım muhalefet şerhine..
    "SPK 'nın ilgili tebliğinin hukuka aykırılığı sebebiyle kullanacağım haklarım ve beraberinde ayrılma hakkımı adil fiyatttan kullanmak hususundaki her türlü maddi haklarım saklı kalmak koşulu ile" gibi bir ifade koyardım...
    Hukukçu arkadaşlar varsa, ya da hukukçu arkadaşları olan varsa bir görüş alsak iyi olurdu..
    Benim düşüncelerim bu şekilde

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Sömürgecilik yarışında Hollanda, Fransa ve İspanya'yı perişan etmişti. Ve bunu silahla , parayla değil güvenle yaptı. Kendi keşif gemilerine sponsor olan yatırımcıların haklarını koruyan sağlam kanunlar koydu . Böyle olunca da herkes parasını Hollandalı kaptanlara getirdi.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by flamenco72 Yazıyı Oku
    Haklısınız..
    Eğer idare mahkemesinde tebliğin bu hükmü ile ilgili iptal ve yürütme durdurma davası açsaydım..
    Dilekçemdeki başlıklar
    - Yetki Gaspı
    - Görevi Kötüye kullanmak
    - Görevi ihmal (iki üç ay bi tebliğ yazılmadı)
    - Normlar Hiyerarşisi
    - Anayasaya aykırılık
    - Hukukun temel ilkelerine aykırılık
    - Yatırımcının bilerek ve isteyerek zarara uğratılması

gibi konular olurdu..
    Eh açsana...
    Bulunduğum yerden bunlarla uğraşacak imkanım yok..
    Büyük yatırımcı düşünsün..
    Ucunda büyük ödül olabilir..Bakarsın Mahkeme Y.D verip ardından ilgili hükmü iptal eder..
    İşbankası adil fiyattan almak zorunda kalır..
    Bir de genel Kurulda ayrılma hakkı kullanacak olsaydım muhalefet şerhine..
    "SPK 'nın ilgili tebliğinin hukuka aykırılığı sebebiyle kullanacağım haklarım ve beraberinde ayrılma hakkımı adil fiyatttan kullanmak hususundaki her türlü maddi haklarım saklı kalmak koşulu ile" gibi bir ifade koyardım...
    Hukukçu arkadaşlar varsa, ya da hukukçu arkadaşları olan varsa bir görüş alsak iyi olurdu..
    Benim düşüncelerim bu şekilde
    İyi güzel de dostum nereye şikayet edeceksin.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Sömürgecilik yarışında Hollanda, Fransa ve İspanya'yı perişan etmişti. Ve bunu silahla , parayla değil güvenle yaptı. Kendi keşif gemilerine sponsor olan yatırımcıların haklarını koruyan sağlam kanunlar koydu . Böyle olunca da herkes parasını Hollandalı kaptanlara getirdi.
    Fransa ve İspanya ise para bulamadı, asparagas haberlerle yalanla dolanla yatırımcıları kandırmaya çalıştı. Sonuç NewAmsterdam krizini yaşadı ( bugünkü Manhattan ) , yatırımcılar sürü halinde intihar etti . Millet silerim bunların ülkesini dedi , kanun yok nizam yok , her işleri yalan dolan , sözlerinin kıymeti yok diyerek Fransa'ya , İspanya 'ya para vermediler.

Sadece güven kaybettikleri için yüzyıllarca geride kaldılar, hala da gerideler.

8.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    İyi güzel de dostum nereye şikayet edeceksin.
    Heh....
    Bağımsız olduğu iddia edilen Türk yargısına

Sayfa 830/899 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •