Sayfa 800/1001 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,393 - 6,400 arası.

Konu: Viop-XX

Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    matriks kullanıyorum
    Şu an 1 dk lık veri alabiliyor musunuz matrikste?
    Benim çalıştığım platformda göstermiyor.

hukumet döviz fukarası olduğu için yurtiçinde zaten var olan para ile ilgilenmiyor..

sistemi yurtdışından sisteme girecek dolar üzerine kurmuş durumdalar.. o nedenle alman helga ve jonas'ın getirdiği kişi başına 100 dolar Turk çiftin kişi başına getireceği 600 tl den daha makbul..

alman çiftin getirdiği dışarıdan sisteme giren bir para.. Turk çiftin getirdiği ise zaten içerdeki para.. o nedenle alman çift daha öncelikli.. Turk çiftin daha pahalıya tatil yapmasını da açıklıyor bu..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3. Alman çift martha ve jonas değil mi idi

Karanlık dizide öyle idi isimleri [emoji3][emoji3][emoji3]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Su anda yerli otomibil firmalari işin kap kaç kismindalar kamu bankalarının dusyk faizli kredileri sadece yerli otomibile verip ithal veya Turkiyede monte edilen araclara vermemesi nedeni ile sıfır full donanimli megane icon 255.000 e satlilirken ford focus titanium full donanımlı 247.000 e satiliyor. Meganin dis kaportanin neredeyse %30 u plastik. Iysa ekim ayinda full donanımlı aynı focus 187.000 iken megan 174.000 idi. Ama fırsatçı yerli üretici sadece yerliye verilen düşük faiz ve yurt disindan gelen yabancı otomobil arzındaki azligida fırsat bilip plastikleri vatandaşa kaktırıp duruyor.
    Deme öyle Başkanım,belki aramızda uygun fiyattan megan icon falan alacaklar olabilir...

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Alman çift martha ve jonas değil mi idi

Karanlık dizide öyle idi isimleri [emoji3][emoji3][emoji3]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Helga ile hans ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hukumet döviz fukarası olduğu için yurtiçinde zaten var olan para ile ilgilenmiyor..

sistemi yurtdışından sisteme girecek dolar üzerine kurmuş durumdalar.. o nedenle alman helga ve jonas'ın getirdiği kişi başına 100 dolar Turk çiftin kişi başına getireceği 600 tl den daha makbul..

alman çiftin getirdiği dışarıdan sisteme giren bir para.. Turk çiftin getirdiği ise zaten içerdeki para.. o nedenle alman çift daha öncelikli.. Turk çiftin daha pahalıya tatil yapmasını da açıklıyor bu..
    evdeki yumurtanın aileye katkısı yoktur komşuya satmadığın sürece
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7. X30YVADE / XBANK
    birbirlerinden ayrılamıyorlar. illa ki buluşuyorlar ama nerede ?! hangi seviyede ?!
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Helga ile hans ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Evet Helga ve Hans.

Doğrusu bu.

Sayfa 800/1001 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz