Sayfa 31/1004 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    2025 de alabilirsek iyi olur. toplu siparişler ne kadar artarsa bizim araç gecikecek. varsın geciksin,aracımız olsun ülke kazansında biz geç alalım.
    reis işler nasıl

Alıntı Originally Posted by punisher Yazıyı Oku
    reis işler nasıl
    bizimki git gel kütahya 6 saat. pandemiden dolayı görüşemiyoruzda uzun zamandır yiğen.

3. sosyal medyada yenice okuyup sizler profesyonel sayılırsınız yinede fikir alışverişi adına alıntılayayım

Teknikanaliz öğreniyorum risk yönetimi en sevdiğim başlıklardan biri.
    Duygulardan arındırabilirsek, sadece matematik konuşursa hayat kurtaran bir enstürman.

Ekte pozisyon başına %5,%2,%1.5 ve %1 kayıp verildiğinde neler olacağını gösteren tablo paylaştım, aman dikkat

İsterseniz bir pozisyonu sermayenizin yarısıyla açıp, %4 kayıpta kapatır,toplamda %2 risk almış olursunuz.

Yada sermayenizi 4'e,5'e bölüp %4-5 kayıplarda pozisyonlarınızı stoplarsınız.
    Böylece pozisyon başına %1-2 arası riskiniz olur.

Kendinize hata yapma şansı verirsiniz.

Alıntı Originally Posted by punisher Yazıyı Oku
    milyon dolar kazanacam borsadan reis hedeflerım büyük
    sallama yok burada, ufaktan yavaş yavaş... sanal alemdeki diğer yerlerle karıştırma...

Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    https://www.spk.gov.tr/Duyuru/Goster/20200627/0

bu tebliğden etkilenecek şirketlerle ilgili araştırma yapan var mı
    hani mahkemelik olanlar gibi
    buna toprağım cevap versin, 18 saat PC başında her şirketi inceliyor. benim öyle bir vaktim yok. sokağa çıkma yasağı olmasa şu an zaten ailemle biryerlerde yiyor yada içiyordum...

6.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    hayır, öncelikle devlet kadrolarındaki araçlar değişecek,sonrada azerbaycan ve katarın acil siparişleri üretilecek. sonrada halka sıra gelecek. TOBB un da 15000 gibi bir rakam siparişi var, taksiciler derneğide bayağı bir sipariş verdi ama rakamı hatırlayamadım. hatırladıklarım bunlar. yani büyük rakamlı siparişler alındı, şu ana kadar gelen talep harcanacak parayı karşılıyor. halka üretmeye başladıklarında kara geçmeye başlayacaklar...
    taksicler 17 bin tane sipariş verdi reis

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    sosyal medyada yenice okuyup sizler profesyonel sayılırsınız yinede fikir alışverişi adına alıntılayayım

Teknikanaliz öğreniyorum risk yönetimi en sevdiğim başlıklardan biri.
    Duygulardan arındırabilirsek, sadece matematik konuşursa hayat kurtaran bir enstürman.

Ekte pozisyon başına %5,%2,%1.5 ve %1 kayıp verildiğinde neler olacağını gösteren tablo paylaştım, aman dikkat

İsterseniz bir pozisyonu sermayenizin yarısıyla açıp, %4 kayıpta kapatır,toplamda %2 risk almış olursunuz.

Yada sermayenizi 4'e,5'e bölüp %4-5 kayıplarda pozisyonlarınızı stoplarsınız.
    Böylece pozisyon başına %1-2 arası riskiniz olur.

Kendinize hata yapma şansı verirsiniz.

Elinize sağlık, faydalı bir tablo...

Burada kafama takılan:

- Sanırım her zarardan sonra sermayeyi güncellemiyorsunuz ve hep aynı sermaye üzerinden zarar hesaplanıp ona göre geri kazanma oranı hesaplamışsınız...

Bu durumda gerçek sonuca ulaşamayız. Çünkü her defasında (pozisyonda) zarar yazmışız gibi algılayınca, zararımızı çıkartacağımız % (yüzde) oranı farklılık gösterecektir...

Bu tablo ile bir defada %kaç zarar edersek onu %kaç kâr ile kapatabiliriz 'in cevabını buluruz...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    sallama yok burada, ufaktan yavaş yavaş... sanal alemdeki diğer yerlerle karıştırma...
    Umut fakirin ekmeği reis benim ki bir umut

Sayfa 31/1004 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •