Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
%100 katiliyorum. Cok ama cok onemli bir ayrinti
Ayrica birde sunu eklemek isterim. Profesyonel is hayatini birakmayi dusunen kisilerin mutlaka ozellikle tek basina yapmaktan zevk aldigi hobileri, ugraslari olmali. Hayati okul ve calismakla gecen bizler, bos zamani bulunca daha once dusunmedigimiz bircok zorlukla karsiliyoruz Sadece maddi anlamda degil manevi anlamdada arkadaslara tanidiklara vs guvenip bu yollara cikmayin derim. Bu yola cikanlarin tek guvenecekleri kendileri ve birincil aileleridir. Erken emeklilik kulaga cok hos gelir, ama sosyal tarafinida hazirlikli olmak gerekir.
Insanlarda bos kalsan hobin yoksa hayat gecmez algisi var.
Genel olarak x kusaginde boyle bir problem var. Kendimi y kusagi olarak goruyorum. Gozlemlerime gore y ve z kusaginda hobi problemi veya bos zaman gecirme problemi olmuyor.
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sabah işe gitmeden özgürce spor yapabilmek arkasından taze sıkılmış meyve suyunu içebilmeye değer biçilemez.finansal özgürlük gerçek özgürlüktür. bunca stres pek çok şeyden kısarak birikim yapmak yatırım yapmak hep bunun için . zaten eğer bu rahatlıktan sıkılıyorsa kişi birikim yapmanın ne anlamı var ömür boyu çalışsın
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri