Oldu ama Twitter im yok... Portföy kurup milletin parasının derdine düşmek te yoruyor[emoji16][emoji16][emoji16] slm bu arada...
Viop yok ben de ama okumayi seviyorum burayi
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oldu ama Twitter im yok... Portföy kurup milletin parasının derdine düşmek te yoruyor[emoji16][emoji16][emoji16] slm bu arada...
Viop yok ben de ama okumayi seviyorum burayi
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Shortcularin sesi kesildi bence bir çoğu ettiği zararla kaldığına emin olup zararını kabullendi. Dow a gore bir süredir güçlü olduğumuz için dowun dönme ihtimaline bakarak kimse düşüşten bahsetmiyor. Spot tarafındaki küçük yatirimcilata bakınca nerdeyse herkes iyi kötü bir sürü hissede ful malda gibi. Yabancı aşağıdan almak için buralardan yeni bir satış dalgasına girerse yerliyi panikletirmi acaba diyede dusunmuyor değilim. Vadeli paylarda nerdeyde tum hisselerde temmuz vadeler tetik fiyatın %1 e yakın üstünde işlem görüyor. 110-120 vadeli endexte vadeler %1-2 aşağıdan işlem görüyordu. Temmuz vadeye bakınca sanırım algı tamamen longa dönmüş. Viopa yeni baslayanlara bakıyorum short koşturan gormedim. Herkes herhissede long. Ilginç bir durum.
Babasında bilezük derlerdi eskiden.
Devir denişti.
Ben en iyisi bu varyanttan biraz para kasıp sana gönderem.
Şöyle deniz manzaralı 150 bin pist 30 filan düşürürsen alırsın.
ekmek su filan istemez herhalde. Bi köşede durup durur.
karışık bir iş gibi geldi bana.
Akşam erken yat.
zabah amerikan fiçırları karışacak gibi bir görüntü var graflarda sankim.
Ve ben şortlarımla bekliyor olacağım, doğru zamanı.
Umarım.![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Viop son pastayı gordunuzmu? Inanılır gibi değil. TEB Haziran vadede 30 bin küsur long açıp Ağustos tada Kong kapamis. Genel takasta karsikikli poz kapanmış. TEB credit granti meril bunların hepsi aynı el.
Bear_Bull
@BearBull26
Yer İmleri