Originally Posted by dobra hayırlı olsun tavanın toprağım eyvallah kardeşim. taktik tuttu,sen sattın diye almıştım denemelik. demekki neymiş, uğraşmaya gerek yok. toprağımın bekleyemeyip sattığı hisseye gir kazan.
Originally Posted by kuluçka eyvallah kardeşim. taktik tuttu,sen sattın diye almıştım denemelik. demekki neymiş, uğraşmaya gerek yok. toprağımın bekleyemeyip sattığı hisseye gir kazan. bugün az geri çekilseydi yeine koyma hesabı içindeydim biliyorsun toprağımda olmaz o iş beklemzler
Abi eski gözdemiz silverde hareketli bayağı SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by dobra bugün az geri çekilseydi yeine koyma hesabı içindeydim biliyorsun toprağımda olmaz o iş beklemzler yengeye aldırıyordun ne oldu o iş aldımı?
uzun zamandır takip edip alamadığım MPARK 19.50 zincirini kırdı. yolu açıldı gibi...
Originally Posted by kuluçka yengeye aldırıyordun ne oldu o iş aldımı? gitmemiş işi çıkmış arkadaşlar yanlış anlamasın borsaya taze parayı artık benim hesaptan koymak istemiyorum, onun için benim hesaptan almadım abuk subuk harekteler yapıyorum diye.
Originally Posted by dobra bugün az geri çekilseydi yeine koyma hesabı içindeydim biliyorsun toprağımda olmaz o iş beklemzler 0,3 artıdaki bist te arçelik in %3 çıkmasıda gayet iyi kardeşim.
Originally Posted by kuluçka 0,3 artıdaki bist te arçelik in %3 çıkmasıda gayet iyi kardeşim. elhamdülilah
Forum Rules
Yer İmleri