Sayfa 566/656 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 4,521 - 4,528 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Sen ne dersen doğrudur İsmail bey. İnadına beklemeye devam.

2.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    Sen ne dersen doğrudur İsmail bey. İnadına beklemeye devam.
    Keşke öyle olsa sadece tahmin benimki bunu yaparkende temel verileri baz alıyorum sadece

3. Olsun her ne kadar kıymetini bilmeseler de şimdiye kadar hep haklı çıktın. Ben sonuca bakarım 😅😂👍

4.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Herkese hayırlı haftalar;

Gloss green de ertelendı şimdi geriye kaldı benım son beklentim aylardır beklıyorum ama vaktim var, yılın ilk yarısıda bitti artık çok fazla zaman kalmadı sanki.
    İsmail bey gg yatırımının ne sebeple ertelediği bende ? Yarattı bu kararsızlık sanırım hisse fiyatınada yansıyor. Gg yatırımının erteleme sebebini öğrenen varsa yazsın

5.  Alıntı Originally Posted by durdocu Yazıyı Oku
    İsmail bey gg yatırımının ne sebeple ertelediği bende ? Yarattı bu kararsızlık sanırım hisse fiyatınada yansıyor. Gg yatırımının erteleme sebebini öğrenen varsa yazsın
    kap haberınde şirket aslında açıklama yapmış, şirket kaynaklı bir sorun yok aksine bu yatırımını tamamlayıcı yatırımlarlada desteklemeye devam edıyor.

Ancak ülkemizi ve tüm dünya ülkelerini etkisi altına alan pandemi sebebi ile, üretim hattının Türkiye'ye gelmesi ve sonrasındaki kurulum aşamalarının tamamlanarak , faaliyete geçme sürecinin tahmini 2021 yılının Mart ayında olabileceği düşünülmektedir.

6. Yurt dışı üretici kaynaklı problem anlaşılan
    Hisse uzun süredir yatay beklenen haber inşallah bir an önce gelir. Aslında hoşumuza giden 700.000€ luk ilave yatırım. İlave yatırımın ana sebebi kapasite arttırımı😅 göz doymadımı doymuyor.

7. Ky çıldırdı;) Gedikteki arkadaş bu aldığın beddualar sanırım hayatın boyunca sana yeter 3 aydır stabiliz.

8.  Alıntı Originally Posted by durdocu Yazıyı Oku
    Ky çıldırdı;) Gedikteki arkadaş bu aldığın beddualar sanırım hayatın boyunca sana yeter 3 aydır stabiliz.
    Sn. durdocu,

3 aydır kıpırdamıyor belki ama bir yıl önce 5,86 idi. Yıllık bazda iyi kıpırdamış duruyor
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 566/656 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •